Şimdi Ara

Hdmi+Dsub girişli 22' lcd monitör 319 YTL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monıtoru alan arkadaslar yorumlarını yazsalar bızede bu konuda yardımcı olsalar keske.
  • Evet arkadaşlar ps3 için uygun fiyatlı bi monitör arıyordum bu monitör işimi görür mü? Büyük ekrana geçmedikten sonra full hd'nin pek fark yaratmayacağını söyleyenler var o yüzden bu monitörü seçebilirim hazır hdmi çıkışı varken.
  • Kullanan var benim HDMI dan cogu seyı bagladım(dvd player +notebook) herseyden de ses,goruntu gelıyor,alırken de bir cok dvı monitorle goruntu farkını gormus oldum,pek fark olmadıgını gorduk (calısanlar+ben) yaklasık 1 saate yakın test ettık aldıgım yerde (HDMI den), istedınızı sorabılırsınız pm yoluyla, kampanya bitince fiyatı artacak T220 veya bu monıtoru bu fiyattan alamıyacaksınız.,kalmıycak cunku (samsung mutlaka gelırde) aldıgım yerde 2 tane vardı 1 ini ben aldım,Aynı yerden ilk acıldıgı zaman Dell 19'' marka monitor almıstım artık getırmıyorlar.Hdmı kablonuz yoksa kablo parasıda verceksınız fiyat ozaman fiyat T220 ye 150 YTL filan yaklasıcak.Garanti ölü pixel vs.. olaylarıda her firmada aynı ilk 1 ay sonra basınızın caresıne bakıyosunuz.Size güzel bi önerim var ben yapmadım ama aklıma gelmedı degıl begenmeseydım kesınıkle T220 alacaktım cunku Samsunga T220 kampanyada 550 YTL verecegınıze tabi bunu ses sistemi olmayanlara öneriyorum (bende eski 4+1 var) HG216DP HDMI Girişli 22" LCD + Logitech -540 alın keyfınıze bakın,ustune taksı paranız bile kalır fazladan güzel bir ses sisteminiz olur.

• sonuncuyu da ben aldım. Stok bitmiştir. İlanı açan arkadaşa da müteşekkirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eligible -- 11 Aralık 2008; 22:18:19 >
  • Mavide tekrar stoklara girmiş.
  • +10
    tam aradığım monitör
    benim amacım monitörü tv olarakta kullanabilmek
    monitör üreticileri kasıtlı olarak hdmi + hoparlörü üzerinde olan model üretmiyorlar gibime geliyor Bu özelliklere sahip nadir ürünlerden
    samsung t bilmemne serisinde birebir ayni özellikli 2 monitör yapmış birine tv özeliği koymuş tv özelliği dediği hoparlör ve tuner buna bide 500 lira fiyat farkı koymuş yuh yani!
    reciver üreticileri de yeni yeni ürünlerine hdmi çıkışı koymaya başladılar. yakın zamanda hd reciver fiyatlarıda düşecek gibi duruyor nitekim crea hd reciverları 199 liraya satılmaya başlamış
  • mavide tekrar stoklara girmiş ama %18 kdv indirimi kampanyası bitmiş... yani artık 376 YTL
  • Fiyatı gene iyi bence sonuçta HDMI giriş var... Kullanan bir iki arkadaş da yorum yapsa daha iyi olur...
  • mavinin hafta sonu kampanyalarını takip etmek lazım büyük ihtimalle tekrar indirim olur.
  • Kargom gelmiş, teslim alıp inceleyeyim yorumu yaparım.
  • http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=54247

burda 335ytl ve stoklarda var

EDİT: ayrıca ürünün youtube da ayrıntılı incelemesi var;

http://www.youtube.com/watch?v=asPA9gtgfSc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idinc -- 16 Aralık 2008; 19:54:49 >

• @megapc1

itaalatci firma hangisi? Garantisini kim veriyor acaba?
  • yarın ki mediamarkt acılısında bu ürün olur mu acaba....
  • mediamark ın bunu 200 e vermesi lazım bize bi hanns kıyağı geçmesi lazım ama nerdeee sadece kataloglarda koyuyolar hanssla helganın resmini
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

mediamark ın bunu 200 e vermesi lazım bize bi hanns kıyağı geçmesi lazım ama nerdeee sadece kataloglarda koyuyolar hanssla helganın resmini

hanns=alman çocukları

gülmekten kalp krizi geçirebilirim

• Armada getirmiş, ama dedigim gibi içinden HDMI kablosu cıkmıyor almak zorundasınız,buda fiyatı 50 YTL arttırır,piyasada daha ucuz HDMI kablolar var ama o kablolarda bazı sorunlar çıkabilir,göruntu kalıtesızlıgı veya siyah ekran vss... gibi,sunu da soylıyeyım aldıgınız HDMI kablosu goruntu de problem vs... cıkarırsa geri veremessiniz vakumlu (ürün) kutu,açıldıgı ve kapatılamadıgı için firmalar geri almıyorlar 2 kere kablo da alabilirsiniz.Bu yuzden bilindik markalar alın derim.
  • internetten aldıktan sonra nasıl iade almıyorlarmış? Sıkıysa almasın hepsiburada.

http://www.hepsiburada.com/spider-altin-uclu-2mt-hdmi-to-hdmi-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evspiderhdmi2hdmi

16 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: creepiest

internetten aldıktan sonra nasıl iade almıyorlarmış? Sıkıysa almasın hepsiburada.

http://www.hepsiburada.com/spider-altin-uclu-2mt-hdmi-to-hdmi-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evspiderhdmi2hdmi

16 ytl.

Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

- İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır.

- Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örnek:orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

- İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir.

- İade etmek istediğiniz ürün / ürünler ayıplı ise kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bu durumda da Yurtiçi ile gönderim yapmanız gerekir. Diğer durumlarda ise kargo ücreti size aittir.

- Ürün seçiminde uyumsuzluk problemi yaşanabilecek ürünler için, mutlaka uyum konusunda teknik destek alarak sipariş vermelisiniz. Bu tip ürünlerin orijinal ambalajları açıldığında iade işlemleri mümkün olmamaktadır. (Örn : hafıza kartları, bilgisayar donanım ve yazılım ürünleri )

• Şu kablo olayını abartmayın artık. Kablo kablodur arkadaşlar. Ucuz kablo ile sağlam kablo arasında normal kullanıcıyı etkileyecek bir farklılık yoktur. Pahallı markalı kablolar araba cekmeyi düşünenler için sağlam; kalın yapılmış. Ucuz kablolar ise sadece görüntü aktarımı için yapılmıştır. Bana göre olay bu kadar basit. Katılamyan olabilir saygı duyarım.
    Gidip teknosa dan Philips DVI-HDMI kabloya 89 YTL bayılacağıma 12 YTL verip S-Link DVI-HDMI kablo aldım, altın sarısı uçlu.. Aklımı seveyim.
    Ben monitörü hala alamadım kargo 35km uzakta çünkü.. Fakat aldığım kabloyu arkadaşıma verdim monitörüm gelene kadar kullanması için. Philips 106 FULL HD tv ile PC arasında kullanıyor, çok iyi olduğunu söyledi.
    Sözün özü bu monitörü almayı düşünen HDMI-DVI kablosunu da alsın, fazla para vermeyin derim kanımca...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.