Şimdi Ara

HDMI çıkış nedir?Bilen arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung ht-tp75 modelini alıyorum.süper bir alet.(özellikler ve görünüm)(home cinema)

DivX, DVD, DVD-Audio, SACDMP3, WMA, JPEG, DVD (+)(-)R/RW
    CD-R/RW Oynatma/Çalma
    Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic II
    USB
    HDMI

Dün netten indirdiğim hdrip filmlerden birini denedik.(Samsung bayisinde)Altyazıyı auto seçti ancak filmi açmadı.Başka bi modelde denediler.Onda da renkler birbirine karıştı.
    Ayrıca hd-rip filmler divx boyutunda olur mu?

Çünkü 3 cd idi film ve her biri 700 mb.(divx yüklediğim bir forumdan indirdim)

Hdmi çıkışı olmasının bana ne faydası var?Loewe hdtv var ayrıca bende.

Kısaca Hdmi çıkışının olmasının şu an bana olan faydası nedir?

Çok tşk...

• arkadaşım makineni güle güle kullan
    HDMİ çıkışı olması iyi .HDMİ hem ses hem de görüntüyü aynı anda aktarır tek bir bağlantı kablosu ile ve yüksek kalitede ben pc yi DVİ - HDMİ olarak tv ye bağladığım zaman izlediğim HD demolar harika oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

arkadaşım makineni güle güle kullan
    HDMİ çıkışı olması iyi .HDMİ hem ses hem de görüntüyü aynı anda aktarır tek bir bağlantı kablosu ile ve yüksek kalitede ben pc yi DVİ - HDMİ olarak tv ye bağladığım zaman izlediğim HD demolar harika oluyor

tşk ederim
  • HD rip filmleri şu an için sadece bilgisayardan izleyebilirsin.Divx 6,0 diye geçer ve buna uyumlu dvd playerlar daha türkiye de yok.Divx com'a bak istersen orda resimli açıklıyor HD olayını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rancor

HD rip filmleri şu an için sadece bilgisayardan izleyebilirsin.Divx 6,0 diye geçer ve buna uyumlu dvd playerlar daha türkiye de yok.Divx com'a bak istersen orda resimli açıklıyor HD olayını...

alacağım cihaza divx 6 yükletebilirmiyim peki (firmware olarak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

alacağım cihaza divx 6 yükletebilirmiyim peki (firmware olarak)

Yükletemezsin , çünkü HD rip filmleri takılmadan çalıştırabilmek için iyi bir işlemci gerekiyor ve tamamen donanımsal bir olay.AMD 2500 'le sorunsuz izliyor.Daha altında işlemcilerle biraz kasabilir.

Ayrıca DivX 6.0 'ın görüntü kalitesi olarak 30Gb'lık HD filmlerdenden hiç farkı yok bunu da belirtmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.