Arkadaslar 3d LG 42LX650N tv aldim ps3 um var birde simdi normal ucuz bir hdmi kablom var ucu sari altin kaplama deniyo sanirim.Demo olarak kilzonenin 3d oyununu indirmistim baktim 3d de magazalardaki 3d ler gibi gelmedi.dun ps3 e kulaklik almaya gittimde hdmi kablolari arasinda paketin uzerinde 3D yazanlar vardi benim daha iyi goruntu almam icin o kablolardanmi almam lazim yoksa baktigim 3d oyun oldugundanmi oyledir.3d bir film izlersem oyundan cok daha farkli olurmu kalite olarak yardimci olurmusunuz birinin beni aydinlarmasi lazim bu konuda 3d gerekiyosa 3d kablo alayim :)
Ps3 arkasında yer alan hdmi versiyonu 1.3'dür..3d içerikli Hdmi 1.4 kabloda taksanız yine 1.3 olarak kullanacaksınız boşuna para vermeyin derim ben..Samsung c750 kullanıyorum 3d çok oyun ve film denedim tvde hem hdmi 1.3 hemde 1.4 kablo ile, fark sıfır diyebilirim
valla bugun gittim magazaya adama sordum 100 krona bi kablo aldim ben dedim bunla 3d olurmu diye kotu olur dedi 3d ozellikli bi kablo aldim 350 krona mesaj gondererek 100 kron her sey icin indirim aliodun mesaji gonderdim 250 krona aldim kabloyu daha denemedim ama uzerinde 3d goruntu aktarimi diyor.bakalim bi deniyim fark olucakmi onuda sordum 1.3 1.4 olayini 1.3 un altindada hdmi kablo varmi yoksa en dusugumu 1.3 benimki ne bilmiyorum altin uclu en ucuzunu almistim zaten