Şimdi Ara

HDMI 3 IN 1 OUT MANUAL SWİTCH(20 YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRMiNSToR -- 12 Eylül 2011; 14:02:48 >

• Çin sitelerinde 6-7 ABD dolarına satılıyor bu.
  • Alet hakkında biraz yorum alsak. Sanırım aşağıdaki ürün 20-30 gün beklemeyim diyenler uygun fiyat.

http://www.dealextreme.com/p/hdmi-v1-3-1080p-3-input-1-output-switch-box-24317

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 12 Eylül 2011; 13:54:15 >
  • kargo st 6 tl imiş, kapıda ödeme extra 6 tl daha. firma mecidiyeköy merkezli. bugun ödeme ups ile bugun kargo ya teslim edilebilirmiş, açıkçası ihtiyacım olan bir ürün, ufak bi araştırma yapıp alınabilir. tşk ler haber için.
  • Ürün hakkında kısaca şöyle bilgi vereyim. 1920x1200 çözünürlüğe ve 1080 p ye kadar desteklemektedir. Sadece tek dezavantajı el ile geçiş yapmaktır diğer harhangi geçiş veya geçiş aralıklarında sorunlar bulunmamaktadır. Eğer evinizde hem dvd hem uydu hemde ps3 konsolonuz var ise ve televizyonunuzda 2 hdmı varsa mutlaka tercih etmelisiniz sadece bir kumanda için 100 tl fazla ödemeye gerek yok bence. Eğer alıp deneyen arkadaşlarda yorum yaparsa çok sevinirim.
  • yok hocam kumandalıların fiyatı 35/40 tl civarında daha önce araştırmıştım ben sanırım fiyatının cazip olması ilk olarak manuel olmasıyla alakalı. konumlandırılacagı yere göre karar vermek lazım, kolay ulaşırmısın ona bakmalıyız.
  • Yalnız 30-40 ytllik kumandalıları alırken dikkat edin hocam dahaönce başıma geldiği için söylüyorm ya 1.3 versiyonunu desteklemiyor ki ps3 için bu bi sorun veya bazılarındada ses olmuyor. Onun için kumandalı ucuzlar açıkcası pek tatmin edici olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den 3.5" jack e çevirmek
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü dealextremden 5 TL ye almıştım , su an kullanıyorum . Geçişlerde bazen siknti oluyor . Ps3 bazen karıncali bazende oyun sırasında görüntü kayboluyor , tavsiye edemem diyemiyorum , 15 Tlye denenebilir. Daha kaliteli varsa onu alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipte olduğum bir aletti.alacağım ama kargo evlat acısı gibi ne öyle ya

bu cihaz manuel olduğu için tam ters amaçla da kullanılır benim amacıma uygun olarak.
    yani laptop taki görüntüyü 2 lcdtv arasında geçiş yapmak için de kullanabilirsiniz araştırdığım kadarıyla.
    1 -1 eşleşme yaptığı için 1 konumda 1.lcdtv deyken 2.konumda 2. lcdtv yle eşleşme yapacak.(aynı anda değil)
    böylece laptop görüntüsünü 1 tıkla 2 lcd arasında geçiş için de kullanabileceksiniz.
    bana bunun için lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Ürünü dealextremden 5 TL ye almıştım , su an kullanıyorum . Geçişlerde bazen siknti oluyor . Ps3 bazen karıncali bazende oyun sırasında görüntü kayboluyor , tavsiye edemem diyemiyorum , 15 Tlye denenebilir. Daha kaliteli varsa onu alın.

hep 10$ cıvarı gördüm bu aleti.3$ mümkün değil.SS isteriz
  • Ben buyincoins.com'dan kumandalı olanını sipariş ettim. Yanlış hatırlamıyorsam 11 $ idi. Henüz gelmedi. Türkiye'de çok pahalı satılıyor bu cihazlar.
  • Saol
  • daha ucuzu varmış.ucuzlamış.
    http://urun.gittigidiyor.com/3-Giris-1-Cikis-HDMI-Switch-Hemen-Kargo_W0QQidZZ44181565

19tl +4tl kargo bugün 6-12 taksit var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 12 Eylül 2011; 14:39:36 >
  • peki bu ürünün 1 giriş 4 çıkış yada 8 çıkış olanı yokmudur
  • ürünün performansı nasıl olur denemeden kesin bilemeyecegiz sanırım, ancak en azından şuan için 1 yorum var elimizde, diger önemli husus ise bu ürünü aldıgımızda ufak ta olsa hdmi/hdmi bir kabloya ihtiyaç duyulacak olması ,elimizde yoksa en az 10 tl civarı extra yük binecek. gg de 2 lisini gördüm 11 tl lik ve ucundan bir kablo çıkıyor (sabit). benim kullanım amacıma göre böyle olması avantaj .

HDMI 3 IN 1 OUT MANUAL SWİTCH(20 YTL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 12 Eylül 2011; 15:03:53 >
  • bu ürünün şu sakatlığı var. 2 yayını paralel bindirip veriyor/çoğaltıyor.switch yok dolayısyla sağlıksız ve belkide tehlikeli.
    diğerinde 1e 1 eşleşme yapıyor ve manuel bas seç gibi olması daha iyi.ben gg den verdim siparişi.bakalım.
    habereden arkadaşa tşkler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

bu ürünün şu sakatlığı var. 2 yayını paralel bindirip veriyor/çoğaltıyor.switch yok dolayısyla sağlıksız ve belkide tehlikeli.
    diğerinde 1e 1 eşleşme yapıyor ve manuel bas seç gibi olması daha iyi.ben gg den verdim siparişi.bakalım.
    habereden arkadaşa tşkler bu arada.

kesinlikle haklısınız o tarz kullanım saglıksız olacaktır. ben kişisel olarak , sıralı kullanım için düşünüyorum, 2. yi kullanacagım zaman (ki nadiren gerektiginde) baglayıp digerini iptal etme yoluyla.

ilandaki ürün genel kullanım için gayet iyi tek sıkıntı yanında ilave hdmı kablo gelmemesi.
  • ürün elime ulaştı.ancak malesef düşündüğüm gibi 1pc çıkışa 2 lcd bağlama şeklinde TERS bir şekilde kullanılamıyor.
    sanırım IN lerden besleniyor cihaz ve OUT a aktarıyor.bunun tersinde işlemiyor.
    3 cihazı 1 lcdtv de kullanmaya uygun sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.