Şimdi Ara

Hdiptv.org Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu ilgili firma ile yaşadığım sorunu aktarmak ve benim gibi başka arkadaşların da paralarını kaptırmaması adına açıyorum.

    02.12.2018 tarihinde hdiptv.org dan 28.29 USD karşılığında 6 aylık iptv üyeliği satın aldım. Satın alımımdan önce her soruma gayet güzel ve nazik cevaplar verdiler ve yayınlarda donma, takılma vs... olmayacağına vaat ettiler. Sonrasında saat 20:00 de Beşiktaş-Galatasaray maçı başlayınca yayın sürekli donmaya başladı. Kendilerine durumu ilettiğimde ise durumun düzeltileceğini ve güncelleme yapıldığını söylediler ama tahmin edersiniz ki durum asla düzelmedi. Vadettikleri hizmeti asla veremiyorlar ve müşteri memnuniyetini asla gözetmiyorlar. Para iadesi de yapmıyorlar.

    Ertesi gün yeni link vererek hatalarını telafi ettiklerini düşünüyorlarmış. Bana yaşattıkları mağduriyet umurlarında değil. " Yeni link verdik, oturun izleyin " gibi bir üslup takınabilecek kadar da seviyesizler. Üstüne üstlük maç yayınları hala donuyor. Gecenin 11inde izlediğim İtalya ligi maçı bile donuyor, takılıyor. İnternet bağlantı hızım ise 25 megabit sabit. Asla güvenmeyin bu firmaya.

    Düne kadar ki konuşmaları ekledim , isteyen olursa devamını da yüklerim. Yeter ki paranızı kaptırmayın böyle adamlara.

    Hdiptv.org DolandırıcılığıHdiptv.org DolandırıcılığıHdiptv.org DolandırıcılığıHdiptv.org DolandırıcılığıHdiptv.org DolandırıcılığıHdiptv.org Dolandırıcılığı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.