Şimdi Ara

HDI 207 verip 2.4 accord a geçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    abi estafurullah çöp tenekesi falan :D tüm arabalar güzeldir benim gözümde sadece bazılarının sunduğu şartlar bazılarınınkine göre daha iyidir diyelim :D

vallahi biz lpg yi ilkinde de ikincisinde de opet aygazdan aldık pompaların farklı yerlerde atma olayını bilmiyorum açıkçası ama bu konuyu bir araçtıracağım

yolculuk sonunda aracın 28 kuruş yaktığını görünce arkadaşım da hayretler içinde kaldı hatta babama gereksiz yere bu araca bir sürü benzin-gaz parası verdiğini söylüyordum ama adam buna binmekte haklıymış gibi birşey dedi

araçta prins marka 2400 tl değerinde lpg varmış bilemiyorum ama belki markadan markaya değişebilir tüketim verileri 2400 lük lpg 1400 lük olandan daha az yakıyor olma ihtimali vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Ekim 2013; 11:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim o aracın hem edinim hem de işletme maliyeti, sana sunacaklarının yanında çok düşük. Sen bakma bizim milletimizdeki ön yargılara. Yakıtı seni üzmez, sen vergisine bak, öderim diyorsan al güle güle bin.

*president* çok doğru söylüyorsunuz araç gerçekten mükemmel herşeyiyle dört dörtlük bir araba inşallah bir aksaklık çıkmaz da hafta sonu izmite gitiğimde aracı aldığımın haberini veririm :D

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Ekonomiden sıkıldınız galiba

abi ekonomiden sıkılmak olur mu hemde bu devirde :D

ama artık biraz daha konforlu oturaklı ve biyere gittiğimde kendine baktırtçak bir araba almak istiyorum ayrıca biraz da güçlü olması iyi olur

ilk olarak audi a3 leri inceledim tek kapı bir a3 almak istedim biriyle de anlaştık gibi oldu ama sonradan a3 lerin otomatiklerinde sorun olduğunu 30-40 bin km de bir şanzuman mekatroniğinin bozulduğunu ve 5 bin lira gibi bir rakama yenisini takmaktan başka çare olmadığını öğrendim ve çok üzülerek aracı satın alaktan vazgeçtim

daha sonra araç ararken accord 2.0 lara baktım 2.4 lere bakamıyordum çünkü tüketimin çaresi binmemekti fakat vergiyi her sene mecburen verecektik

sonradan 2.4 lerin aslında 2.0 vergisi ödediğini gördüm tüketiminin de çok farketmediğini fakat güç konusunda dağlar kadar fark olduğunu öğrenince bu araçta karar kıldım

ikamet etiğim şehirde de (kocaeli) temiz bir araç bulunca adama mesaj attım

satan abiyle takas konusunda anlaşacak gibiyiz inşallah bir sorun çıkmaz

• cobra41 C kullanıcısına yanıt
    Anladım ben şaka yaptım zaten söylemek istediğinizi anlıyorum oto.diyorsanız Honda gayet uygun bir marka hele ki accord demişsiniz tam olmuş eski kasa olmasına rağmen şimdiki sıfırlara taş çıkarır inşallah içinize sineni alır kazasız belasız kullanırsınız Allah gönlünüze göre versin

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.