Şimdi Ara

Hdd Yere Düştü Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 gb'lik toshiba hdd'm az önce yere düştü. Kablosu çıkmıştı, taktım ve açmaya çalıştığımda: Bir g/ç aygıt hatası nediyle aygıt yürütülemiyor hatası aldım. Hdd'nin içinde çok önemli bilgilerim var. Bi yolu varmıdır hdd yi tekrar çalıştırmanın?

Orijinalden alıntı: FesliyenliYmrta

500 gb'lik toshiba hdd'm az önce yere düştü. Kablosu çıkmıştı, taktım ve açmaya çalıştığımda: Bir g/ç aygıt hatası nediyle aygıt yürütülemiyor hatası aldım. Hdd'nin içinde çok önemli bilgilerim var. Bi yolu varmıdır hdd yi tekrar çalıştırmanın?

Sabah hiç gözükmemeye başladı arkadaşlar. Sağ altta ''donanımı güvenle kaldır ve medyayı çıkar'' işareti var. Ama bilgisayarım da dosya gözükmüyo
  • Geçmiş olsun. Maalesef eski tip harddiskler böyle. Çok hassas oluyorlar. Aslında yapacak pek bişey görünmüyor. Aynı tip harddisk alıp ( 2. El olabilir) bozuk harddiskinin optik medyasını yenisine takıp çalıştırmak. Yok yapamam dersen profesyonel bir yardım alman gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza eğer hdd kafasındaysa aynı model bir hdd'in parçasıyla değiştirilerek (belki) verilere ulaşılabilir. Yada direkt profesyonel veri kurtarma firmalarına başvurabilirsiniz ama ücretleri oldukça yüksektir.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.