Bildirim
Hdd Yere Düştü Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: FesliyenliYmrta
500 gb'lik toshiba hdd'm az önce yere düştü. Kablosu çıkmıştı, taktım ve açmaya çalıştığımda: Bir g/ç aygıt hatası nediyle aygıt yürütülemiyor hatası aldım. Hdd'nin içinde çok önemli bilgilerim var. Bi yolu varmıdır hdd yi tekrar çalıştırmanın?
Sabah hiç gözükmemeye başladı arkadaşlar. Sağ altta ''donanımı güvenle kaldır ve medyayı çıkar'' işareti var. Ama bilgisayarım da dosya gözükmüyo_____________________________ -
Geçmiş olsun. Maalesef eski tip harddiskler böyle. Çok hassas oluyorlar. Aslında yapacak pek bişey görünmüyor. Aynı tip harddisk alıp ( 2. El olabilir) bozuk harddiskinin optik medyasını yenisine takıp çalıştırmak. Yok yapamam dersen profesyonel bir yardım alman gerekecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arıza eğer hdd kafasındaysa aynı model bir hdd'in parçasıyla değiştirilerek (belki) verilere ulaşılabilir. Yada direkt profesyonel veri kurtarma firmalarına başvurabilirsiniz ama ücretleri oldukça yüksektir. _____________________________ - Tech Addict -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- your device ran into a problem and needs to restart hatası
- bios şifresi unuttum
- youtube video açılmıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- yasaklı sitelerden video indirme sitesi
- dlss nedir
- amd freesync
- telefonum donuyor ne yapmalıyım
- instagram hesap kurtarma
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler