Şimdi Ara

hdd yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ,,,,,,,,,,,,öncelikle merhaba arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,,,,

,benim sorunum arkadaşlar benim benim pcde 40 gb hdd var ve pisim geçen yıl arıza yapmıştı serviste tamir oldu ve tamirden geldikten sonra haftada arada bir mavi ekran hatası vermeye başlamıştı ben öle böle idare ettim format atınca düzelir sanıyodum ve birgün format attırdım bi kaçgün sonra yenide başladı ve ben ram dedir diiye gittim 1 gb ram aldım ve baya düzeldi yanii mavi ekran hataları azaldı 3 4 günde bire düştü bende baya oyun yüklemiştim ve bilgisayadan çalışırken disket sürücüsün ışıgı yanıyo dırt dırt diye ses geliyo ve sonra hdd çoğng diye bi sesle duruyodu ve pc resmen donuyodu ölece kalıyodu donuyodu yani reset atmak zorunda kalıyodum böle yapa yapa baya sürdü ve bigün aynı olaydan sonra gine reset attım ve pc açılmadı bi daha sonra format attırdım pc ye düzeldi ama buseferde pc ye kapat dediğimdede kapanırken aynı şeyi yapıyodu çöğn diye duruyo hard disk biraz bekleyip yenide hdd çalışmaya başlayıp öle kapanıyodu sonra bu kendiliğinden düzeldi mavi ekran hataları devam ediyo tek bir hata değil her hatada değişik hata kodları yazıyo yardımlarınızı bekliyorm saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzahh -- 8 Mayıs 2008; 9:18:51 >

• Anakart arızası olabilir.

"Bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche
  • evet bu bencede bır anakart arızası ama senın hard disk inde arızalı bence pc yı bosuna calıstırma ılk once yenı bır hard dısk al tak formatla sorunlar devam edıyorsa mecbursun anakart degıstırmeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.