Şimdi Ara

HDD YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim harddisk sorunlu bd yaptı ama açılıyor falan fakat oyunlarda kapanıyor gına geldi evdeki başka harddiskle değiştirdim taktım fakat yeni harddiskte windows başlatılıyor diyor güç gidiyor pcde sonra kendini başlatıyor 0dan pc sürekli devam ediyor bu işlem napabilirim ?

• Merhaba. İlk sabit diskte kapanma diskten dolayı mı oluyordu, emin misin? Yani sıcaklıktan veya başka bir durumdan dolayı da olmuş olabilir kapanma olayı. Yeni diske gelince de, güç kesme olayı da başka bir durumdan olmuş olabilir. Bir arkadaşımın başına da gelmişti bu güç kesme, yeniden başlatma olayı. Tabi onun sabit diskinde böyle bir durum söz konusu değildi, sadece bu ihtimallerin de olabileceğini hatırlatmak için yazdım, yoksa başka yardım edebileceğim kadar bilgim yok. Ancak arkadaşın olayını tek tek parçaları deneyerek çözmüştük. En son kasayı değiştirmiştik, sorun ondaydı. Umarım halledersin, hayırlı forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani akla gelebilecek her türlü çözümü denedim ilk diskte.Mavi ekran vermişti fotoğrafını çekip araştırdım sorun harddiskte bad sector diyorlardı.Bir kaç çzöüm gördüm formda denedim 1 yıl falan idare etti fakat gene baş gösterince bu sorun attım diski yenisi de öyle bir sorun yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.