arkadaşalr bugun bir elektirk kesilmesi oldu hemne geldi neyse açıyım dedim pc yi asla açılmıyor.Wİndows yazan yere geliyor onda soran geri gidiyor.Hadi Dedim hddd 3 bölüm var birisi boş oraya xp kuruym diyom cd takyımo okuamdan yazı çıkadan geçemiyor.Hdd çok önemli bil giler vardı ama bir türlü giremiyorum xp yide vistayıda kurmuyor pc ye şimdi pardus kurdum öyle girdim. İşin Kötü tarafı şimdi pardusta o 60 gb bölümmün kulalnılamz gözüküyor yani bir şey olmuş arızalanmış.Neten veri kurtarma prg indirdim pardus çalıştırmıyor ne yapacam yardım
Halletim Solasınız.Beyler Bizim Dvd vardı 7 8 yıllık müşterisiyimdir konyada baya anlayan parmakal sayılan adamlardandır.Adama Götürdüm 5 Ytl Yaptı.Para Almıyacaktı Onu Zorla Verdim
quote:
Orjinalden alıntı: emrebulgur
Halletim Solasınız.Beyler Bizim Dvd vardı 7 8 yıllık müşterisiyimdir konyada baya anlayan parmakal sayılan adamlardandır.Adama Götürdüm 5 Ytl Yaptı.Para Almıyacaktı Onu Zorla Verdim
nasıl oldugunu anlatta bizde bilelim bizim başımıza gelince kara kara düşünmyelim
quote:
Orjinalden alıntı: emrebulgur
arkadaşalr bugun bir elektirk kesilmesi oldu hemne geldi neyse açıyım dedim pc yi asla açılmıyor.Wİndows yazan yere geliyor onda soran geri gidiyor.Hadi Dedim hddd 3 bölüm var birisi boş oraya xp kuruym diyom cd takyımo okuamdan yazı çıkadan geçemiyor.Hdd çok önemli bil giler vardı ama bir türlü giremiyorum xp yide vistayıda kurmuyor pc ye şimdi pardus kurdum öyle girdim. İşin Kötü tarafı şimdi pardusta o 60 gb bölümmün kulalnılamz gözüküyor yani bir şey olmuş arızalanmış.Neten veri kurtarma prg indirdim pardus çalıştırmıyor ne yapacam yardım
bu durumda tek yapman gereken xp cd sini takıp boot tan normal kuruluma geçmen ve R tuşuna basıp xp yi onar komutunu vermen ve burada bir püf noktası var xp hangi sürücüde kuruluysa bu bölümü klavyedeki rakamlara basman ( örneğin c://windows 1 yazısında ) klavyedeki 1 tuşuna basman yeterli bir süre cd rom çalışacak hatanın durumuna göre sonra yapman gereken exit yazıp çıkman gerekiyor tabii bunlar dos ortamında oluyor ve tekrar bilgisayar kapanıp açılır ve açılışta windows logosunu görmeden önce işte altı yedi seçenek gelir ekrana işte güvenli kipte aç ağ isteğiyle güvenli kip falan filan burda en son yapılandırma ayarlarıyla çalıştır seçeneğini gel ve windowsun açılışını seyret bu şekilde yeni kurulumdan kurtulmuş olursun