Şimdi Ara

Hdd Veri Kurtarma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr bugun bir elektirk kesilmesi oldu hemne geldi neyse açıyım dedim pc yi asla açılmıyor.Wİndows yazan yere geliyor onda soran geri gidiyor.Hadi Dedim hddd 3 bölüm var birisi boş oraya xp kuruym diyom cd takyımo okuamdan yazı çıkadan geçemiyor.Hdd çok önemli bil giler vardı ama bir türlü giremiyorum xp yide vistayıda kurmuyor pc ye şimdi pardus kurdum öyle girdim. İşin Kötü tarafı şimdi pardusta o 60 gb bölümmün kulalnılamz gözüküyor yani bir şey olmuş arızalanmış.Neten veri kurtarma prg indirdim pardus çalıştırmıyor ne yapacam yardım

• bu iş konusunda uzman firmalar var.eğer bütçe sorunun yoksa onlara götürebilirsin.
    http://www.dataloji.com/pxp/giris--ozet-tanitim.php
    minimum 100dolarmış.genelde 100-400dolar arasında fiyat veriolarmış.
    http://www.verikurtarma.com/index.asp?MenuId=hizmetler
    bu da başka bi firma.

• emre kardeş ßen ßi upload yaptım kendi elimle çalışır durumda exe programı. ßi ßak istersen .. http://www.uploadpaylas.com/v/8215460/bad_sector.exe.html
  • Halletim Solasınız.Beyler Bizim Dvd vardı 7 8 yıllık müşterisiyimdir konyada baya anlayan parmakal sayılan adamlardandır.Adama Götürdüm 5 Ytl Yaptı.Para Almıyacaktı Onu Zorla Verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Halletim Solasınız.Beyler Bizim Dvd vardı 7 8 yıllık müşterisiyimdir konyada baya anlayan parmakal sayılan adamlardandır.Adama Götürdüm 5 Ytl Yaptı.Para Almıyacaktı Onu Zorla Verdim

nasıl oldugunu anlatta bizde bilelim bizim başımıza gelince kara kara düşünmyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

arkadaşalr bugun bir elektirk kesilmesi oldu hemne geldi neyse açıyım dedim pc yi asla açılmıyor.Wİndows yazan yere geliyor onda soran geri gidiyor.Hadi Dedim hddd 3 bölüm var birisi boş oraya xp kuruym diyom cd takyımo okuamdan yazı çıkadan geçemiyor.Hdd çok önemli bil giler vardı ama bir türlü giremiyorum xp yide vistayıda kurmuyor pc ye şimdi pardus kurdum öyle girdim. İşin Kötü tarafı şimdi pardusta o 60 gb bölümmün kulalnılamz gözüküyor yani bir şey olmuş arızalanmış.Neten veri kurtarma prg indirdim pardus çalıştırmıyor ne yapacam yardım

bu durumda tek yapman gereken xp cd sini takıp boot tan normal kuruluma geçmen ve R tuşuna basıp xp yi onar komutunu vermen ve burada bir püf noktası var xp hangi sürücüde kuruluysa bu bölümü klavyedeki rakamlara basman ( örneğin c://windows 1 yazısında ) klavyedeki 1 tuşuna basman yeterli bir süre cd rom çalışacak hatanın durumuna göre sonra yapman gereken exit yazıp çıkman gerekiyor tabii bunlar dos ortamında oluyor ve tekrar bilgisayar kapanıp açılır ve açılışta windows logosunu görmeden önce işte altı yedi seçenek gelir ekrana işte güvenli kipte aç ağ isteğiyle güvenli kip falan filan burda en son yapılandırma ayarlarıyla çalıştır seçeneğini gel ve windowsun açılışını seyret bu şekilde yeni kurulumdan kurtulmuş olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.