Şimdi Ara

HDD tavsiyesi uygun fiyatli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz uzere HDD fiyatlari hic olmadigi kadar yuksek dolar dusmesine ragmen. Sel yuzunden hdd firmalari urun cikartamiyorlarmis yani Turkiye'deki stok sayisida oldukca sinirli buna bagli olarak. Suan tek tuk harddiskler bulunuyor ama onlarda yakinda bitecek ve azaldikca fiyatlar artacak. Simdi benim soruma gelirsek; hdd almaya karar vermisken boyle bir durum oldugunu ogrendim suan piyasada hala bir miktar hdd varken 80-120 lira arasi bir tane alayim mi yoksa bu calkantinin gecmesini mi bekliyim? Eger al derseniz guvenilir olmak sartiyle firma ayrimi yapmadan yukarida yazdigim fiyat araliginda 250gb+ hdd onerirmisiniz?

• Ihtiyacınız yoksa bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Ihtiyacınız yoksa bekleyin.

Ayrıca, 80-120 TL.ye bulursan da almamazlık etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Ihtiyacınız yoksa bekleyin.

Ayrıca, 80-120 TL.ye bulursan da almamazlık etme

80tl Ye alınacak hddden hayır gelmez
  • 80-100 TL ye HDD yok zaten. http://www.teknofiyat.com/?search=hdd+7200rpm
  • 113 TL 250gb ben 640 ligi bu fiyata almistim beklemek en mantıklısı acele edip cep yakicaz sonra Ne zaman düzelir acaba bu durum daha önce böyle birşey tecrübe ettiniz mi ?
  • Sanırım üretim artıp stoklar çoğalınca fiyatlar normal seviyeye iner, ama bu durum ne kadar sürer bilinmez.
    Çok acil gerekmiyor ise beklemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 30 Ekim 2011; 0:20:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı FX sistemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.