Şimdi Ara

hdd silme (express gate ve İS problemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabe öncelikle.

    Bir iki hafta önce bilgisayarım çöktü ne yaptıysam ayağa kaldıramadım sonra birşekilde verilerimi kurtardım ve tekrar win 7 yüklemeye karar verdim bunu yapmadan önce eski bilgisayarımda ki win7 yi silmedim ama win7 yi 2. kez kurarken herşeyin silinmesi istediğim için hdd lerin bölümlerine teker teker format attım win 7 yi kurarken.

    Sonra kurulum da problem çıktı ( o niye artık bilmiyom ) ve ben kurulumu iptal ettim.Bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda anakartımda (ASUS M4A88TD-M EVO) kurulu olan express gate mini işletim sistemi çalışmamaya başladı boot msg missing diye bir hata almaya başladım sonunda. (Geçenlerde elime geçen pardus 2011 i meraktan kurdum bu da belki işinize yarar bana yardım ederken şu an hala pardus kurulu)

    Yani, benim ne yapmak istediğime gelirsek hdd mi fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum bunu biostan falan yapamaz mıyız acaba? Bir de express gate tekrar çalışır hale nasıl getirebilirim?( Bu arada asus un sonradan express gate kurulabilen anakartları da varmış ama bu kurulu gelen anakart diye biliyorum).

    Yani kısacası hdd mi windows kullanmadan sıfır ayarlarına döndürmek istiyorum.Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum 2 haftadır kıvranıyorum resmen

    Şimdiden teşekkürler:)







  • pardusun çalışan cd leri var onlardan bul veya indir
    cd yi takınca kurulumsuz sistem direk açlılır
    ordan dolpin i aç ve hdd ni sil
    ne kadar yarar bilemem
    benim yardımım bu kadar olur ançak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi julias -- 14 Mayıs 2011; 2:55:18 >
  • Teşekkürler julias. Artık bir bilgisayarcıya götürcem çok zaman öldürdüm bilgisayarın başında belki donanımsal bir problem de vardır win 7 yi kaç kere kurmayı denediysem de olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.