merhaba internete sürekli bağlandığım cafede pci slotuna takılmış adı hdd sheriff olan bir kart var.diski koruma görevi gören bu kart bilgisayar resetlendiğinde C:\ sürücüsündeki bütün yüklediğim şeyleri ve registerları siliyor windowstan.önce aygıt yöneticisinden kaldırmayı denedim fakat restart edince tekrar devreye girdi.uninstall ettim olmadı.her restart edişimde tüm ayarları tekrar yapmak zorunda kalıyorum.bunu disable etmenin bir yolu var mıdır?teşekkürler...
Pci slottan çıkarmadığın sürece mümkün değil kullandığı irq yu kapatabilirsin ama buda sana başka bir donanım problemi olarak geri döner. (Bu arada cafe nin bilgisayarlarına ne ayar yapıcan kötü bir şey değilse söyle onuda yedeklesinler)
yok kötü bi şey değil sadece yüklediğim şeyler falan siliniyo reset atınca tek problem o ;)
orphanedlander isletim sistemi ne ? windows 98 ise ne kadar kaldirisan kaldir makinayi tekrar actiinda oto tanir win xp ise bilgisayarim sag tikla ozellikler orda pci card i gorursun disable etmen yeterli olacaktir ...
malesef 98 abi işletim sistemi..
Aygıt yöneticisinde aygıtın etkin olup olmamasını ayarlayabilirsun. Oradan kartın etkinliğini kaldırmayı denedin mi? Yani komple kaldırmayıp. Sadece kartı etkisiz hale getireceksin.