Bildirim
HDD ses yapmaya başladııııı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Disk Birleştiricisini çalıştır (Başlat/Donatılar/Sistem Araçları içinde), eğer İncele dediğinde birleştirilmesi gerekiyor derse (en az 30dk-1 saat sürer) yap, farkedecektir.
Böyle büyük diskleri biraz daha mantıklı bölümlemelisiniz. En az iki parça yap, hiç değişmeyecek, silinmeyecekleri büyük bölümde, arada sileceklerini diğer bölümde tut. Yoksa sildikçe, yerini değiştirdikçe arada boşluklar oluşur. Sonra buraya başka bir şey attığında önce o boşluklara, kalanını gene en sona yazar, bu böyle diski parça parça yapar, okuma sırasında da disk kafası bir başa bir sona giderken gar gar ses çıkartır. -
onu denedim azaldı biraz ama hala çok ses var onu nasıl düzelteceğim dataları yedekleyip low formatmı atsam acaba -
İşlem yaparkenki ses normal birden çok plakalı bütün hdd lerde bu ses var.Bendede samsung 500 gb var.Sesi o kadar abartılacak değil hele seagatelere oranla... -
quote:
Orjinalden alıntı: AnseLmo82
onu denedim azaldı biraz ama hala çok ses var onu nasıl düzelteceğim dataları yedekleyip low formatmı atsam acaba
Hocam low level format bad sectorlü diskleri kurtarmak için son çaredir.Risklidir ayrıca.Bir yararı olacağını da sanmam ses açısında. -
yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ben sorunu iyi bi hdd test programıyla halledicem bakalım neymiş mevzu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X