Şimdi Ara

HDD S.M.A.R.T faild HATASI alıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar. Üzerinde çalıştığım bir bilgisayarda çalışmamı tamamlayıp yeniden başlattığım zaman, bilgisayar açılmadı ve hdd smart faild hatası verip . press f1 diyor .. sonra yeniden kendini başlatıyor. Benim bu hdd den mutlaka almam gereken veriler var.
    Bana yardımcı olabilecek arkadas var mı?

• BIOS'ta Smart ayarını kapatıp bilgisayarı açmayı dene, eğer düzgün bir şekilde açılırsa ihtiyaç duyduğun tüm dosyaların yedeğini USB disik gibi sağlam bir başka yere taşı. HDD'n büyük ihtimalle ömrünü tamamlamış.
  • gidince ilk olarak bunu deneyeceğim. peki benim yeni aklıma gelen bişey .. bir başka hdd daha taksam (sistem yüklü).. ve bu açılmayanı sslave yapsam içine erişebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66wzx -- 31 Ekim 2009; 15:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66wzx

gidince ilk olarak bunu deneyeceğim. peki benim yeni aklıma gelen bişey .. bir başka hdd daha taksam (sistem yüklü).. ve bu açılmayanı sslave yapsam içine erişebilir miyim?

cok zor bir ihtimal ama sanmiyorum

aynisi bendede olmustu 2 ci hdd taktim gormedi
  • aynısı bendede var ama o dediğin bios ayarını göremedim.hdd low level format yaptım 1 çizgideyken pc virüs yemiş gibi 60 saniye sayıp resetlendi.acaba maxtor kursam sorunu düzeltirmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.