Şimdi Ara

HDD Regenerator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programla duzeltilen harddisk pcyi garanti kapsamından cıkartır mı ya da pc ye bi zararı olur mu laptoptan bahsediyorum.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0134

bu programla duzeltilen harddisk pcyi garanti kapsamından cıkartır mı ya da pc ye bi zararı olur mu laptoptan bahsediyorum.teşekkürler

garanti kapsamından cıkacagını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Winston

quote:

Orijinalden alıntı: emre0134

bu programla duzeltilen harddisk pcyi garanti kapsamından cıkartır mı ya da pc ye bi zararı olur mu laptoptan bahsediyorum.teşekkürler

garanti kapsamından cıkacagını sanmıyorum

dostum baska bi şe daha soracam bu progaramı daha önce hiç kullandın mı
  • kullandım tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Winston

kullandım tabiki

herhangi bir zararı var mı.cünkü okudugum yazılarda fiziksel bozuklukları duzeltiyor diyor.nasıl oldugunu anlayamadım zaten
  • zararı yok aksıne yararı var
  • bende bi ara disk düzeltme için bu programı kullandım 2-3 ay sonra tamamen(geri dönülemez derecede zarar görmüştü demekki)gitti ama hard disk-yani programın yapabileceği bi yere kadar fazla ümitlenme geçici olarak sorununu çözecek bi program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Bad Sector ?
    5 yıl önce açıldı
    SSD ve Bad Sector
    12 yıl önce açıldı
    Bad Sector-Lowlevel Format
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

bende bi ara disk düzeltme için bu programı kullandım 2-3 ay sonra tamamen(geri dönülemez derecede zarar görmüştü demekki)gitti ama hard disk-yani programın yapabileceği bi yere kadar fazla ümitlenme geçici olarak sorununu çözecek bi program

harddiskin ne kadar dayanıklı oldugunu daha ne kadarının saglam olduguna bakabilir miyiz.ordan daha ne kadr kullanırım ogrenebilir myim.
  • arkadaşlar acil yardım.

harddiskimde bad sektörler var. öyleki açılmadığı gibi format dahi atamıyorum. format için gerekli kısım (harddiskteki) bozuk galiba. hdd regenerator kullanacağım şimdi ilk kez.

sorum şu: hdd regenaratör ile repair ettiğim kısımdaki veriler siliniyormu yoksa aynen kalıyormu ?

kullanan ve bu bilgiye sahip bi arkadaş cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_sakalben

arkadaşlar acil yardım.

harddiskimde bad sektörler var. öyleki açılmadığı gibi format dahi atamıyorum. format için gerekli kısım (harddiskteki) bozuk galiba. hdd regenerator kullanacağım şimdi ilk kez.

sorum şu: hdd regenaratör ile repair ettiğim kısımdaki veriler siliniyormu yoksa aynen kalıyormu ?

ogrendigime gore program bad sektoru devre dışı bırakıyor.ben de bi veri kaybı olmadı farkettiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_sakal

arkadaşlar acil yardım.

bad sector olan bölgeleri işaretleyip kullanıma kapatıyo yani hiç yokmuş gibi oluyo o bölgeler
  • muazzam bir hort yapıyorum ama bunu yazmam gerekiyordu. dün bilgisayarımda hiçbir sorun yokken bir anda masaüstünde donmalar başlamıştı, bad sector olduğundan şüphelendim, hdd tune ile tarattım, bad sector olan kısmı taramaya başlayınca yine donuyordu. son çare olarak bu programı usb boot yöntemiyle usb'ye attım ve bilgisayarımda çalıştırdım. 500 gb 5400 rpm harddiskim var. yaklaşık 12 saat boyunca taradı ve düzeltti. 2000 adet bad sector buldu hepsini düzeltmiş. şuan harddiskimde hiçbir sorun yok. yine de dosyalarımı başka diske yedekledim. kesinlikle harika bir program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.