Şimdi Ara

HDD MOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yine dhde sabahlamak için dolanırken aklıma şu seffaf üst kapaklı hdd geldi.Herkezin düşüncesi hddnin içinde basınç farkı oldugu vs.di ben denemek istedim ve açtım açarken hiç öle bi vakum etkisi falan olmadı :) neyse olduysa bile sonuç olumluydu! hddnin kapagını çıkarttım içine baktım hatta foto çektim ama toz gelmemesine özellikle özen göserdim.
    foto:
     HDD MOD

Ve şuan bu mesajı yazarken hddyi test ediyorum 1.5gb veri yazıp siliyorum.Hata olmayacak gibi görünüyor.Buda beni şeffaf kapaklı hdd yapımı olayında teşvik ediyor.hem çalışması o kadar önemli degil görünüm açısından çok güzel şeyler çıkacak ortaya.BEKLEYİN :D
    DH pc mod.ailesine hoşgeldim eheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 29 Kasım 2006; 12:26:03 >

• Evet arkadaşlar hiçbir probleminin olmadıgını gördüm.HDTUNE adlı programla error scan yaptım %0 bozuk kısım çıktı
     HDD MOD

Bu işi yapıcam

• ellerine sağlik iyi cesaret valla

bravo şimdi bende mi açsam

Macbook Pro 13" - 2011 (i5 2.3@2.9 - Intel HD3000 - 4GB 1333MHZ DDR3 - 320GB HDD) -- Nokia E63 (ah ah nerede iphonum)
  • bende dün gece seagate 40gb diski parçadım çalımıyor die şimdi frizbi olarak kullanıyorum....
    2 hdd raid
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar kafama koyduğum şeyi yapıyorum:)
    Ancak plexi bulmakta zorlandığım için ertelemeler oldu eğer bugün temin edebilseydim şimdi bitmiş halinin fotolarını koymuştum
    Ama ben işin bir kısmını bitirmek istedim ve hddnin üst kapağında plexi için kesim işlemini tamamladımBu arada hddnin toz almaması için hiç toz almayacak bi kutu yaptım hddyi koyup kapattım içine düzgünce.İnş. hiç hatasız bu işi atlatıcak
    Yaparken foto çekme imkanım yoktu.Canavarla kestim ve pek düzgün olmadı doğal olarak kesim işi bitmiş ve törpülenmiş hali:
     HDD MOD

Bugün bir projeyle daha uğraştım jaguar 5.1 in woofer'ını degiştirdim küçük birşey olduğu için yeni konu açmadım tek bikaç foto koyayım istedim.
    Orj. Hali:
     HDD MOD

Mod.
     HDD MOD

• kardeş bence hiç degiştirmesedin woferı çünkü 2+1 4+1 5+1 7+1 gibi ses sistemlerinde orjinalini degiştirdigin zaman çok fazla performans alamazsın

not:anfinin subwofer filitresinden aldıgımız sinyali bir başka anfi yardımıyla sinyali yükselttigimizde tam bir performans alırsınız bendede 4+1 var 2 tane 16 cm kenwond kolon taktım 2 tane kendi orjinali var ve subwofer olarakta 20 cm max 800 wattlık mastertech marka wofer var. subwofer anfisi olarakta TDA 7294 entegresini kullandım anfiyi kendim yaptım anfi rms 100 watt vermektedir. sesi %10 fazla açamıyorum
    5.1 e gelince onu elimde boş bir bass olduğu için bağladım ve performansı arttı.üzerindeki bass küçüktü bayaa.Şimdi çok daha iyi ses alıyorum.Tabi kutusu küçük ama dediğim gibi öylesine yaptım.Asıl önemli olan hdd benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

O vidaları açacak Torx tornavidam olsa şimdiye kadar on kere açmıştım ama, tornavida yok işte 15G bir Maxtor bekliyor beni.. Devam devam; pleksi bir kutu içerisinde mavi ledlerle görmek isteriz

Ben yıldız torvidayla açtım hard diski.

ahmetkip2 başlığı "hdd mod tr ilk" demişin ama ben hdd modu ilk mantaboyun aopen kasa modun da gördüm.....

HDD MOD

http://forum.donanimhaber.com/m_5937489/mpage_1/key_//tm.htm#5937489

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 28 Kasım 2006; 22:11:31 >

• güzel olacağa benziyor kolay gelsin bitmiş resimleri bekliyorum

Orjinalden alıntı: pcman5334

quote:

O vidaları açacak Torx tornavidam olsa şimdiye kadar on kere açmıştım ama, tornavida yok işte 15G bir Maxtor bekliyor beni.. Devam devam; pleksi bir kutu içerisinde mavi ledlerle görmek isteriz

Ben yıldır torvidayla açtım hard diski.

ahmetkip2 başlığı "hdd mod tr ilk" demişin ama ben hdd modu ilk mantaboyun aopen kasa modun da gördüm.....

HDD MOD

Evet arkadaşım bende gördüm ama onun altında plexiglas var,o disk ters ve entegrelerin üzerinde o plexi.yani hddyi göremiyorsun.Alttaki diske bakarsan anlarsın gibime geliyor:))Bu arada hddmi bitirdim arkadaşlar foto çekemedim k.bakmayın ama laptopla 1 video çektim ve upload edicem birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 28 Kasım 2006; 23:02:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkip2

quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

quote:

Ben yıldır torvidayla açtım hard diski.

Evet arkadaşım bende gördüm ama onun altında plexiglas var,o disk ters ve entegrelerin üzerinde o plexi.yani hddyi göremiyorsun.Alttaki diske bakarsan anlarsın gibime geliyor:))Bu arada hddmi bitirdim arkadaşlar foto çekemedim k.bakmayın ama laptopla 1 video çektim ve upload edicem birazdan.

Benim bildiğim TR'deki ilk hdd modu bu ...

http://forum.donanimhaber.com/m_5547613/mpage_1/key_//tm.htm#6608152

• Evet arkadaşlar videoyu upload ettm. ama yerleştirmeden denemek amaçlı çektim kasayı toparlayınca kasanın üstüne pencere açarak görünür hale getiricem.

TIKLAAAA
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkip2

Evet arkadaşlar videoyu upload ettm. ama yerleştirmeden denemek amaçlı çektim kasayı toparlayınca kasanın üstüne pencere açarak görünür hale getiricem.

TIKLAAAA

Güzel olmus. Tebrikler
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.