Şimdi Ara

hdd'mi biçimlendirmeden kurtarmam lazım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar; lg 320 gb hdd içindekilere ulaşamıyorum,içinde önemli dökümanlarım var öğrenciyim, acil ulaşmam lazım :( bilgisayara bağladığımda tara ve düzelt yazısı çıkıyor ne zamandır ben de tara ve düzelt yaptıktan sonra başlatmama rağmen devam etti (güvenli kaldıra dikkat ederim her zaman). bugün bilgisayara bagladıgımda yıne aynı seyı dedı sonra da hiç okunmadı.. biçimlendirmeniz gerekıyor yazısı cıkıyor , aygıta ulasabılmek icin.. ama içindekiler onemli, biçimlendirmek istemiyorum. baska bilgisayarada da denedim olmadı, ne yapmam lazım bilmiyorum :( lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum..

• zamanında benimde 500gb mekanik hdd bozulmuştu windows görmüyordu R-Studio programını kulanarak 450gb e yakın dosyalarımın tamamını 0 hatasız kurtarmıştım..sonrasındada garantiye göndermiştim yeni hdd gelmişti.. R-Studio programını dene istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi44 -- 9 Ocak 2013; 22:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi44

zamanında benimde 500gb mekanik hdd bozulmuştu windows görmüyordu R-Studio programını kulanarak 450gb e yakın dosyalarımın tamamını 0 hatasız kurtarmıştım..sonrasındada garantiye göndermiştim yeni hdd gelmişti.. R-Studio programını dene istersen..

ah be hocam bana da olmuştu o kadar aradım çare bulamadım sen neredeydin o zaman. Fotoğraflar filmler 400 gb full hd zorno arşivim gitti en önemlisi içime oturmuştu o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Öncelikle Başınıza Gelen Bu Üzücü Olay İçin Geçmiş Olsun.

Diske mümkün olduğunca müdahale etmeyin.
    Windows Üzerinden Gerekli Kurtarma Yöntemlerini Uygulayın.
    Buda Geçerli Olmaz ise Bir Windows önyüklenebilir Live CD bulun.Ve bu CD'nin içindeki program vasıtasıyla kurtarmaya çalışın.

Aşağıda Tavsiye Ettiğim Programı Temin Ederek Verilerinizi Kurtarmaya Çalışın.

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 5.6.5

FREE VERSİON:

http://www.easeus.com/datarecoverywizardpro/

SORUN ÇÖZÜLÜNCEYE KADAR DESTEK VERMEYE ÇALIŞIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385DBCF96 -- 10 Ocak 2013; 9:28:39 >

• kesinlikle arkadasinda dedigi gibi bu tarz kurtarma programlariyla buyuk oranda sonuc alirsiniz...
  • Bu tip programlarla sonuçlar alınıyor fakat bu tür programlar genelde demo versiyon olduğu için tam anlamıyla verimli olmamaktalar
  • çözüm önerisi sunan herkese teşekkür ederim, hdd raw olarak gözüküyor, bilgisayar işlerinden pek anlamasam da bi' kaç şey denedim,online okuduklarımdan, ama demolar pek işe yaramadı.. bu konulara benden daha hakim bir arkadaşın yardımıyla dediklerinizi deneyeceğim, sonuçları paylaşırım, umarım hallolur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sundew

Merhaba

Öncelikle Başınıza Gelen Bu Üzücü Olay İçin Geçmiş Olsun.

Diske mümkün olduğunca müdahale etmeyin.
    Windows Üzerinden Gerekli Kurtarma Yöntemlerini Uygulayın.
    Buda Geçerli Olmaz ise Bir Windows önyüklenebilir Live CD bulun.Ve bu CD'nin içindeki program vasıtasıyla kurtarmaya çalışın.

Aşağıda Tavsiye Ettiğim Programı Temin Ederek Verilerinizi Kurtarmaya Çalışın.

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 5.6.5

FREE VERSİON:

http://www.easeus.com/datarecoverywizardpro/

SORUN ÇÖZÜLÜNCEYE KADAR DESTEK VERMEYE ÇALIŞIRIM.

dediğiniz programı da indirdik, ben yanlış müdahele etmeye çekindiğimden,daha donanımlı olan arkadaşımın müsait olmasını bekliyorum. teknik destek için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.