Bildirim
HDD Kutusu yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
en önemli nokta hdd kaç rpm diyelim 5400 alacagın usb2.0 kutu ile max 25-26 mb yazma hızı alırsın usb3.0 ile ise diskine baglı olarak 50-60 civarı yazma hızı alırsın ama hdd 7200 ise usb2.0 kasa ile çalışmıyor güc yetmiyor mecburen 3.0 alıyorsun denedim ona göre yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarki Dynas -- 10 Haziran 2012; 1:20:16 > -
5400 prm laptop dan çıkaracağım hdd yi takacam -
HDD'nin 5400 veya 7200 rpm olması önemli değil , önemli olan harici bağlatının USB 2.0 mı USB 3.0 mı olduğudur.USB 2.0 ise max 30-32mb/sn , USB 3.0 ise sistem uyumuna bağlı değişken hızlarda olabiliyor.Ama gerçekten hızlı... Ortalama 50mb/sn 'nin altında hızı görmeyeceğinizi düşünüyorum.Usb 3.0 bağlantınız varsa hiç düşünmeden onu kullanın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drpakers -- 10 Haziran 2012; 3:35:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X