Şimdi Ara

Hdd kilitlemek.. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askere gidiyorum arkadaşlar ve Harddisk imi yanımda götüremeyeceğim :)

Nasıl yapabilirim ?

• Folder Lock.

• Folder Lock nedir.
  • Hocam hdd yi kimse kullanmayacaksa kutusuna koyup saklayabilirsin uygun bir yere yada arkadaşında dediği gibi Folder Lock tarzı programlar kullana bilirsin.
  • Hocam iyi ama ben bilgilerimin hepsini yedek bölüme sığdırıp onuda gizlesem bile bu pc yine açılacak butun şifreler kırılıyor.. İşin kötüsü ben askerden gelincede açıcam bu pc yi yani içinde windows kalmalı.. aynı zamandada kalmamalı :) bilgisayarımın kullanılmasını istemıyorum
  • Dikkat et sistem çöktü diye tüm hdd yi formatlamasınlar.
  • hocam o zaman gidip bir tane ucuz hddlerden al 20-40gb gibisinden ona windows kur sen evde yokken kullansınlar onu sen gelince kendi harddiskini takarsın.Yok buda olmadı dersen mezar kaz göm pc yi gitsin
  • Bana sorarsan evde pro pc kullanicilari yoksa kendi oturumunu ac ve verilerini oraya koy.yok bulurlar gorurler diyorsan harici hdd almani oneririm. Ugrasamam dersen arkadaslarin onerdigi Folder Lock u deneyebilirsin ama ben 1. Yol taraftariyim hele Vista da oturum sifresi kirmak her baba yigidin harci degildir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

hocam o zaman gidip bir tane ucuz hddlerden al 20-40gb gibisinden ona windows kur sen evde yokken kullansınlar onu sen gelince kendi harddiskini takarsın.Yok buda olmadı dersen mezar kaz göm pc yi gitsin

katılıyorum
  • windows 7 var bende adminden başka hesap bırakmasam güvenli kipte dahi açılmaz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXqXX

windows 7 var bende adminden başka hesap bırakmasam güvenli kipte dahi açılmaz değil mi ?

hocam ozaman win7 deki bitlocker ı kullansana.Tabi hdd de sistem kurulu değilse.Birde bios'ta eğer varsa supervisor password diye bir şey var onu ayarla windows açılmadan direk o şifreyi sorar.
  • quote:

hocam ozaman win7 deki bitlocker ı kullansana.Tabi hdd de sistem kurulu değilse.Birde bios'ta eğer varsa supervisor password diye bir şey var onu ayarla windows açılmadan direk o şifreyi sorar.

Biosu sıfırlarlarsa nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

quote:

Biosu sıfırlarlarsa nolcak

jumper den sıfırlarlarsa açabilirler ama o şifre bios a giriştede soruluyor yani jumper i düşünecek kadar pc bilgileri yoktur diye şeyettim ben

• Evde açılmayan bişey varsa insanoğlu ne yapar eder onu açar

Bence HDD alsın ona windows kursun sakata gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 18 Temmuz 2010; 15:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Evde açılmayan bişey varsa insanoğlu ne yapar eder onu açar

Bence HDD alsın ona windows kursun sakata gelmesin

Doğru bide o insan Türkse kesin açar.Arkadaşım en iyisi paraya kıy 20gb 2.el bi hdd al enfazla 25TL dir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XXqXX

windows 7 var bende adminden başka hesap bırakmasam güvenli kipte dahi açılmaz değil mi ?

Kesin bilgisayarcıya götürürler niye açılmıyor diye
  • Harici hard diske yedekle şifrele ve güvenli bir yere kaldır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.