Şimdi Ara

hdd kafa atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıkırt viuu çıkırt viuu diye ses çıkarıyor sistem kitleniyor üstüne vurunca düzeliyor çözümü yeni hdd almak mı?

• hærun H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61863712&p=1#61863712

Yukardaki konudakinin aynısını yapıp bir dene bakalım bi değişim olcakmı bide hd tune programından error scan sekmesinden tarama yapıp konuya ekle fakat quick scanla yapma yavaş tarat bi koy bakalım sonuçları ona göre atarız çöpe:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61863712&p=1#61863712

Yukardaki konudakinin aynısını yapıp bir dene bakalım bi değişim olcakmı bide hd tune programından error scan sekmesinden tarama yapıp konuya ekle fakat quick scanla yapma yavaş tarat bi koy bakalım sonuçları ona göre atarız çöpe:D

pahalı bişey değil zaten 1 haftada alırım ama oyunları indirmek sorun
  • Bad Sektor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Bad Sektor olabilir.

suan disardayim evde error scan acik haber veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

çıkırt viuu çıkırt viuu diye ses çıkarıyor sistem kitleniyor üstüne vurunca düzeliyor çözümü yeni hdd almak mı?

Hocam başlık ve anlatımınız çok güzelmiş.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    verdiginiz konunun arkadasin derdine care olacagini dusunmuyorum. ama arkadas derdini mukemmel anlatmis muhtemelen yeni bir disk lazim olacak. neden sizi alintiladim onuda soyliyeyim. 2 yil once bende verdiginiz konuda soylenenleri yaptim fakat alismis kudurmustan beter misali normal ayarlara geri donmustum. olay soyle ; 5 yil once 1 tb philips bir harici disk almistim. disarda dururken problem yoktu fakat kutunun guc girisi bozulunca bende sokup diski kasa icine aldim. bu arada disk hitachi cikti sans iste. disk guzel calisiyor fakat anakart diski uyuttugu icin uyanirken hem belli bir sure bekliyor hemde ucagin motoruna gaz verme anindaki sesin aynisini cikariyordu (goruyormusun tarifi :)) konuyu okuyup denilenleri yapinca ses ve gecikme gitti ama gel gelelim ben sesi duymayinca bu seferde rahatsiz oldum tekrar eski durumunda kullaniyorum sesiyle gecikmesiyle mutluyuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Attım PC hala çok yavaş
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Hocam konusunu attığım sorun anakartta uykuyu windowsta uykuyu kapattığın halde hala diskin uyku modu açıkmış gibi davranmış ve vıck civk diye bi ses çıkartıyor ama disk gene tam performans çalışıyor böle saçma bi durum.Bi sorun yapmıodu ama hdd yerin çıkacak gibi oluyor bu programla kapattım apmsini o ses gitti saten gecikme yapmıo sizinki başka olay olmuş seagate lere özel bi durum firmware çıkartmadıkları için mecbur böle kullanıyoruz
  • kafa atıyorsa değişmekten başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Bad Sektor olabilir.

bad sektr yokmuş
  • çıkırt viuu yapıyorsa miadı dolmuş demektir hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.