Şimdi Ara

HDD donma sorunu,yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende eski bozulan netbooktan çıkardığım bir harddisk var yeni sisteme onu takmak zorunda kaldım.

BF4 te mesela w ile yürürken takılı kalıyor kendı kendıne yurumeye devam edıyor oyunu acarken kasıyor falan

LoL de de hero takılı kalıyor bazen mesela heroyu tıklayarak yurutuyorum bi yerde donuyor 5-6 saniye sonra komutlara tepki vermeye baslıyor arada bir sürekli oluyor bu bunların sebebi hdd midir ?

birde internette arada bir sayfaları çok geç yüklüyor internet hızım gayet iyi olmasına rağmen.

HDD donma sorunu,yardım
     HDD donma sorunu,yardım

HDD donma sorunu,yardım
     HDD donma sorunu,yardım

HDD donma sorunu,yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandelaninkolyesi -- 14 Mart 2014; 3:13:13 >

• hdd sorunlu gözükmüyor pek muhtemelen yeni sistemle eski hdd arasındaki uyumsuzluk gibi problemlerden kaynaklanıyordur ahci moda alıp format atmayı bir dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

hdd sorunlu gözükmüyor pek muhtemelen yeni sistemle eski hdd arasındaki uyumsuzluk gibi problemlerden kaynaklanıyordur ahci moda alıp format atmayı bir dene istersen

biostan ahci moda mı alayım hocam ona hıc bakmamıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaseModder

quote:

hdd sorunlu gözükmüyor pek muhtemelen yeni sistemle eski hdd arasındaki uyumsuzluk gibi problemlerden kaynaklanıyordur ahci moda alıp format atmayı bir dene istersen

biostan ahci moda al sonra format atman gerekecek format at muhtemelen çözülür ama hard format at bütün birimleri sil yeniden oluştur

• quote:

quote:

quote:

biostan ahci moda al sonra format atman gerekecek format at muhtemelen çözülür ama hard format at bütün birimleri sil yeniden oluştur

peki bu bahsettiğim sorunlar hdd den kaynaklıdır değilmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bu bahsettiğim sorunlar hdd den kaynaklıdır değilmi ?

sistemine bakınca öyle gözüküyor ancak ısı değerlerini de kontrol et yine de

• evet hdd den

imzamdaki win7 ana konudan bakarak maxblast yap şansın varsa düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

evet hdd den

zaten biostan ahci modda format atmışım.bakıyorum hocam
  • quote:

evet hdd den

valla hocam baktım maxblasta'da bu sorunlar hdd den se şayet böyle biraz daha devam etsin bir iki haftaya bi ssd alırım 120 lik zaten depolama yapmıyorum.sistemi kurar takılırım :) eyvallah sagolun
  • quote:

quote:

evet hdd den

zaten biostan ahci modda format atmışım.bakıyorum hocam

dediğim şey formatla alakası yok hard format bir nevi herşeyi siler ilk aldığı güne döndürür
  • HDD baya kötü kalmış sistemin yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

HDD baya kötü kalmış sistemin yanında

aynen öyle hocam 1-2 haftaya bi ssd birde 4 gb ram daha alırım sistem tamamlanır artık.sistemi çok yavaşlatıyor.
  • Ee hocam o kadar depolama yetecek mi size ssd lux biraz 1 tb hdd daha iyi olur gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ee hocam o kadar depolama yetecek mi size ssd lux biraz 1 tb hdd daha iyi olur gibime geliyor

arşiv damarlarım kabarmazsa yeter hocam.ama bakalım ssd 240 hdd 180 lira civarlarında.haricide oyun arşivi var zaten sistem+oynayacagım oyun için ssd yeter diye dusunuyorum.zaten bi lol birde bf4 oynuyorum :)

onlarda toplam 70 gb falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandelaninkolyesi -- 14 Mart 2014; 4:43:05 >
  • Ayni ben lol bf4 arada single player oyunlar tombraider takuliyorum bu aralar oneririm

• quote:

Ayni ben lol bf4 arada single player oyunlar tombraider takuliyorum bu aralar oneririm

bakalım o kadar sistem aldık denıycez artık oyunları :D tomb raider ı bi deneyim
  • Tressfx ac o saclar beni benden aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 14 Mart 2014; 4:53:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.