Şimdi Ara

HDD'den SDD ye geçerken boot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığım ssd ye hdd mi bir program aracılığı ile klonladım ancak yeniden başlattığımda sistem boot olmadı ve bu yüzden başka bir program ile klonlamayı denemek istedim ancak yaptığım klonlamadan dolayı kullanılabilir alan dolu . klonladığım Yeri silmeyi bilmediğimden elim kolum bağlı durumdayım. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Slax live ı iso olarak indirip flaş belleğe Bootable olarak yazılıp pcyi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü açılınca ssdyi sil ve klonlama işlemini diğer programla yap. Ancak klon yöntemiyle pek sağlıklı olmuyor. Yani biçok kişi sorun yaşamış. Sorunsuz kullanan da var ancak en iyisi yedek alıp temiz kurulum yapmak. Bundan önce produkey programıyla lisans anahtarını öğrenip bi kenara yaz.

• Bir de bunlardan önce format aygıtını tak, şimdi yükle ekranı gelince sol altta bilgisayarı onarın seçeneğini seç. Açılan pencereden komut satırını seç. Ve konsola şunları yaz :

Bootrec/fixboot > enter a bas

Bootrec/fixmbr > enter a bas

Bootrec/rebuildbcd > enter a bas

Ve tekrar başlat. Açılırken boot menüden ssdyi seç ve dene bakalım ne olacak?

Boot menü kısayolu :

Gigabyte için f12

Asus için f8

Msi için f11

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.