Şimdi Ara

HDD'den PC'ye çok yavaş aktarım yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar.Geçenlerde kuzenimin HDD(http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-500gb-8mb-5400rpm-expansion-25-tasinabilir-disk-st905004exd101-rk/ProductDetails.aspx?productId=bd84549&categoryId=100225 )'sini bir arkadaşımın laptopuna bağladık.Film oyun vs. 10 gb lık veri aktarımı yaptık.Gayet normal bir şekilde attı.Fakat benim masaüstü bilgisayarıma HDD'yi taktığımızda en başta görmedi sandık, sonradan bekledik çok geç okudu HDD'yi.Daha sonra sadece 2.5 GB'lık bir oyun atacaktım, en başta 107 dk falan dedi düşer dedim yok yok.20 dk bekle hala ilerlemiyor 1 saat bekledik ondada çok az bir şey ilerledi.Başka şeyler atmayı denedim onlarada aynı.1.5 GB lık müzik attım onuda 1 -1.30 saatte falan attı.Birde PC'den HDD'ye denedik ondada çok yavaş atıyor.Bende bu zamanlarda bir HDD alacaktım.Linkte bahsettiğim Seagate'nin aynı 500 GB'lık HDD'sini alacaktım.Böyle olursa ben hiç bir şey atamamki o HDD'ye Lütfen bana yardımcı olun.Nedir bu kadar yavaş atmasının sebebi USB 2.0'ı mı desteklemiyor.Destekleyip desteklemediğine nerden bakcam.Gerekirse PC özelliklerimi buraya yazarım.Hangi HDD'yi önerirsiniz.Şimdiden herkese teşekkürler.

• Disk Usb 2.0 destekliyor. Aslında sorunuzun cevabı konunuzun içinde. Bilgisayarınızın (diski bağladığınız) Usb arabiriminde sorun olabilir.

1. Kasa ön panelini kullandıysanız arka paneldeki Usb yuvalarını deneyin,
    2. Arka paneldeki Usb yuvalarını tek tek deneyin,
    3. Usb (ve anakart çipset) sürücülerinizi güncelleyin,
    4. Bios içerisinde Usb ile ilgili ayarlarınızı kontrol edin (olmadı Bios ayarlarınızı varsayılana getirin)

Her adımı sonuç alamadığınız takdirde uygularsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Disk Usb 2.0 destekliyor. Aslında sorunuzun cevabı konunuzun içinde. Bilgisayarınızın (diski bağladığınız) Usb arabiriminde sorun olabilir.

4. Bios içerisinde Usb ile ilgili ayarlarınızı kontrol edin (olmadı Bios ayarlarınızı varsayılana getirin)

Öncelikle konuyu cevapladığınız için çok teşekkür ederim.İlk 2 cevabınızı denicem, fakat 3. ve 4. cevapları nasıl yapacağımı bilmiyorum tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

quote:

Disk Usb 2.0 destekliyor. Aslında sorunuzun cevabı konunuzun içinde. Bilgisayarınızın (diski bağladığınız) Usb arabiriminde sorun olabilir.

Öncelikle konuyu cevapladığınız için çok teşekkür ederim.İlk 2 cevabınızı denicem, fakat 3. ve 4. cevapları nasıl yapacağımı bilmiyorum tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim.

4.bios A girmek için Bilgisyar açılırken delete ye bamanız gerek bastıkdan sonra Sonra dolaşa dolaşabulursunuz İngilizceniz varsa

• Rica ederim, bir deneyin de olmazsa üç ve dört için anakartınızın marka ve modelini bilmem gerekli, onu belirtirseniz yönlendirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

quote:

4.bios A girmek için Bilgisyar açılırken delete ye bamanız gerek bastıkdan sonra Sonra dolaşa dolaşabulursunuz İngilizceniz varsa

teşekkür ederim denicem.

• quote:

Rica ederim, bir deneyin de olmazsa üç ve dört için anakartınızın marka ve modelini bilmem gerekli, onu belirtirseniz yönlendirebilirim.

teşekkürler hemen ilk 2 seçeneği deneyip olup olmadığını buraya yazcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.