Şimdi Ara

HDD deki ölü durumdaki vistayı uyandırmak...RECOVERY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
26.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar bende acer 5230 var gizli partitionu silmemiştim windows7 kullanıyorum buraddaki önerileri okudum ve paragon programını indirdim. paragon da backup and recovery bölümünden transfers files seçtim. PQSERVİCE diskinden rytools dosyasına girdim fajkat mbrwrwin ve rtmbr dosyalarını bulamadım kalasörün iiçinde sadece 3 dosya gözüküyor. bana yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkürler
  • mbrwrwin dosyasını ve rtmbr.bin dosyasını internetten indirdim ve dediğiniz gibi c: ye kaydettim sonra komut sisteminden mbrwrwin install rtmbr.bin yazdım. bişeyler yazdı kurdu galiba daha sonra iki satırda da ok yazdı. ama alt+f10 yine çalışmıyor dediklerinizin hepsini yaptım kurmadan önce d2d yi disable kurduktan sonra enable yaptım ama gene olmadı. alt+f10 basınca açılışta bi ekran geliyo önyükleme falan anlamsız bir yazı çıkıyo o kadar bu recevery ekranı nasıl bişey bi yardımcı olun bilgisayarı fabrika ayarına döndürmek istiyorum lütfen
  • Anlamsız bir yazı demişsiniz ya ne yazıyor acaba orada?
  • windows vista
    bölüm :2
    sabit disk: 1458206a.
    NOEXECUTE=OPTIN yazıyor
  • O bahsi geçen iki dosyayı bende saklıyorum hard diskimde isterseniz bir e-mail adresi atın PM ile oraya göndereyim bir de onlarla deneyin...

O hatadan çok bir şey anlayabilmiş değilim ama gizli partisyonunuz hasar görmüş olabilir , içinde o iki dosyayı bulamamış olmanız zaten bunun bir belirtisi gibime geliyor..

Yada en temizi , bir Win 7 kurulumuyla devam edin , çok daha stabil çalışıyor win7 bence.. tabi bu size kalmış bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBTECH -- 8 Ocak 2011; 13:30:05 >
  • selamlar,
    bende de acer3820t var ama partitionlarda PQSERVICE adlı bir bölüm var, o bölüm zarar görmemiş ama içinde rytools klasörü de yok, mbrwrwin.exe ve rtmbr.bin adlı dosyalarda yok, ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.