Şimdi Ara

HDD çok yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir hdd aldım modeli maxtor stm3160215AS 160gb. ama hdd tune yaptığım teste baktığımda diğer hdd lere göre oldukça yavaş olduğunu gördüm sizce bu hdd ye göre nomalmi yoksa bi sorunu varmı? ayrıca hdd nin masaüstü performansıda o kadar iyi değil hdd yi aldığımda hiçbişeyini ellemedim master yerine slave olarak bağlamışım bundan kaynaklı olabilirmi?

HDD çok yavaş...

HDD çok yavaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 30 Ağustos 2008; 12:50:57 >

• yardım edebilecek olan yokmu normal mi bari onu söyleyin
  • 20 kişiden biri bile yanıtlamamış beyler bi yardım edin bi sorunu varsa geç olmadan götiriyim değiştiriyim.
  • Arkadaşlar ya bari bilmiyoruz falan deyinde anliyim ya kaç gündür cevap gelmedi yeni koonu açmaya kalksamda kızacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 30 Ağustos 2008; 12:52:15 >
  • Bana normal gibi geldi Hız istiyorsan 32 önbellekli bir seagate bakabilirsin... Tabi farklı markalarında 32 önbelleklileri de var ama sessizlik ve sıcaklık olarak seagate gayet iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

Bana normal gibi geldi Hız istiyorsan 32 önbellekli bir seagate bakabilirsin... Tabi farklı markalarında 32 önbelleklileri de var ama sessizlik ve sıcaklık olarak seagate gayet iyi

ilgine teşekkür ederim bakıcam artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.