Bildirim
Hdd cızz edior !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Önce bunu bir dene diycem ama sonucunu bilemem. Aşağdakileri bir oku olmazsa BU KONUYA BİR BAK.
KOLAY GELSİN..
Aşağıdaki konular çeşitli forumlardan alıntıdır.. Kolay gelsin
1- 80 GB'lık Seagate harddiskim benzer bir şekilde arızalandı. Yerine yeni bir harddisk aldım ama yine de Seagate'ten vazgeçemediğim için HDD Regenerator ile tamir etmeye çalıştım ve düzeltebildim. Şimdi sistemimde yine o var, 1 haftadır sorunsuz çalışıyor. Gerçi yine de güvenemiyorum :)
Tamir işlemleri sırasında aşağıdaki programlardan faydalanmıştım.
- Seagate SeaTools Harddisk tamir yazılımı.
- HDD Regenerator
- Spinrite 6.0 (bad sector'ler işaretleyip okunmamasını sağlıyor)
- VoptXP (disk birleştirme yapıyor)
2- HDD'e bir format at. Ama formati Active@KillDisk diye bir programvar önce hdd'yi komple siler. Sonra sistemi baştan kurarsın
KillDisk Ucretsiz;
http://www.killdisk.com/downloadfree.htm
Iso versiyonunu indirip bir CD yaz sonra CD den bilgisayari baslat. Tabiki bunu yapmadan once saklamak istedigin seyleri sakla cunku HDD komple sifirlanicak.
3- systerac xp tools diye bir program var.içinde harddisk için program var.bad sector düzeltme hata düzeltme falan.ayrıca windows için birçok program daha var.tavsiye ederim.
Umarım işe yarar bişiler vardır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- modem internet hızını etkiler mi
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- laptop statik elektrik boşaltma
- oyun oynarken pc kapanıyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- dlss nedir
- pc otomatik kapatma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop ses gelmiyor
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X