Şimdi Ara

HDD bozuldu ! İnternet durmadan gidip geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gün önce yanlışlıkla pc'nin fişini çektim. geri açtığımda otomatik onarma çalıştı ve bir süre sonra başarısız dedi. 1 gün bekledim sonra yine aynısı olunca diğer seçenekleri denedim (güvenli mod-eski sürüme dönme- geri yükleme- sıfırlama) hiçbiri olmadı. sonra format atmaya çalıştım baya uğraştrdı sonunda attığımda ise masaüstünü gördükten sonra bir yere tıkladığımda pc 1 dk donuyordu. mecbur tekrar formatladım felana ama düzeltemedim. son olarak hddde sorun olduğunu farkettim. Yeni 120gb kingston ssd aldım. az önce geldim eve pc hızlı felan ama hala arada bir uygulamların donduğu oluyor. Yeni ssd olmasına rağmen sanki hala birkaç sorun var gibi.
    Asıl sorunum ise internetim ! internet hızım hem düşük hemde durmadan gidip geliyor. pc masaüstü, wifi adapter var (INCA IWUA 150BX) ama ondan kaynaklı olmadığını düşünüyorum.
    Mesela bir indirme yaparken hızına bakıyorum saniye saniye; 200-100-30-0-0-100-400-300-100-0-0 gibi yani saniyelik olarak bağlantı kesilmeden hata vermeden gidip geliyor. Anlayamadım da yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkür ettim :)



  • Biri bakabilir mi acil lütfen ! !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.