HDD birleştirme işlemini yapmaya başlıyorum, neredeyse tamamlanıyor fakat tamamlanamadan birleştirme duruyor, yani %3-5 parçalı kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? HDtune ile test edince hiç hasarlı alan bulamadı.
Bildiğim kadarıyla uzun süre birleştirme yapmadıysanız bahsettiğiniz hatayı verebiliyor...
AusLogics Disk Defrag veya O&O Defrag programlarıyla deneyiniz..
auslogic güzel gibi onu bir deneyeyim
Birleştirme yaparken, açık programları, arka planda çalışan programları kapatınız..
kapatıyorum zaten, auslogics ile denedim birleştirdi dedi, sonra windowsunkini açtım, bu diski birleştirmelisiniz dedi, ve disk paramparçaydı windowsa göre
Birleştiremediği dosyaya bak büyük boyutlu bi dosyaysa tek parça halinde yerleştiremiyodur. +1 dejaay a katılıyorum programın açık olmadındanda yapar. dejaay ın söyledii gibiyse güvenli kipte problem çıkartmaması lazım. Bunları kontrol et dene
Birleştiremediği dosyaya bak büyük boyutlu bi dosyaysa tek parça halinde yerleştiremiyodur. +1 dejaay a katılıyorum programın açık olmadındanda yapar. dejaay ın söyledii gibiyse güvenli kipte problem çıkartmaması lazım. Bunları kontrol et dene
olmuyosa birleştirme dağınık kalsın.
Win dosya birleştiricisi dosyaları birleştiremedi. der ve "birleştirilemeyen dosya listesi için tıklyayın" tarzı bişey diyodu yanlış hatırlamıyosam. ordan bakabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme