Şimdi Ara

HDD Birlestirme ile ilgili..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.. 120Gb harddiskim var. ilk aldigimda C olarak tek vardi.. C de vista yuklu.. Ben disk yoneticisinden birim kucult yaparak 40gb lik D surucusu olusturdum. Sonra baktim hala C'de cok bos yer var.. Bi daha kucult yaptim bu sefer G surucusu olusturdum. Simdi D ve G yi birlestirmek istiyorum. Nasil yapabilireim*
     HDD Birlestirme ile ilgili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 5 Kasım 2007; 4:04:25 >

• Partition magic programı ile yapabilirsin ama büyük ihtimal o diskler üzerindeki veriler kaybolabilir
  • D ve G yi disk management ile sil, iki parça birleşir, birleşen bölümüde yeni bölüm oluştur tamamdır. İlerleyen seçeneklerde "Hızlı Format" var, resime göre kullanmamıs gibisin, tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

D ve G yi disk management ile sil, iki parça birleşir, birleşen bölümüde yeni bölüm oluştur tamamdır. İlerleyen seçeneklerde "Hızlı Format" var, resime göre kullanmamıs gibisin, tavsiye ederim.

d de silinmemesi geren dosyalarim var.. silmeden birleştiremez miyim?
  • Partition Magic ile yapabilirsin ancak yine de son derece riskli bir işlem. Zamanında bir kere denediğimde hata vermişti ve sonrasında iki partisyona da bir daha erişememiştim, şükür ki yedek almıştım, veri kaybım fazla olmamıştı.
  • D: deki dosyalarını geçici olarak C: ye aktarsan, yer yokmu C: de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

D: deki dosyalarını geçici olarak C: ye aktarsan, yer yokmu C: de?

dvdye kaydetmeyi dusunuyorum.. peki d ve yeni olusturdugum partitionu harddiske zarar vermeden birlestirebilecek miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım d deki bilgilerini c ye at yada dediğin gibi dvd ye yaz.Daha sonra d ve g bolumlerini partition magic ile birleştirebilirsin hiçbir sorun yaşanmaz
  • acronis disk director adli programi indirdim, bu program ile de yapilabiliyormus.. fakat nasil kullanacagimi bilmiyorum, veri kaybetmeden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

acronis disk director adli programi indirdim, bu program ile de yapilabiliyormus.. fakat nasil kullanacagimi bilmiyorum, veri kaybetmeden.

bu program ile cok basitce hallettim, sorun cozuldu.
  • Acronis zaten bu iş için e iyisi. Norton un parition manager ı ve ghost u son derece harddikte sorun yaratan yazılımlar. Acronis çok daha yeteneklidir ve yurtdışında Norton ' un kullanılma oranı Acronis in oldukça altındadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.