Şimdi Ara

HDD alıcaktım almayayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın 250 GBlık hdd alıcam atikten ne diyorsunuz alayım mı usbden felan oyun diyolar ama hala en performanslısı felan hdd midir?

• iyi bir flash diskle ya da harici hdd ile performans farkı yok.

yalnız flash diskte ve harcici disklerde 16 gb limiti var. yani sadece 2-3 tane oyun atabilirsin. bence 250 gb hdd alsan daha iyi olur. 35-40 tane oyun atarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Nisan 2010; 23:39:22 >
  • Bu konuyu gördüğüm iyi oldu aklıma takılan bişe vardı.hdd veya usb ye atılan oyunun dvd si olmadan oynanamıyor mu ?
  • ya bukadar saçmlk olrmu hdd ile flashdisk hızları bir olrmu bilip bilmeden saçma yorumlar atmayın

bi flashdiskle sanyede 7-8 yoğunluğa göre 5-10 mb arası değişirken sata saniyede 30 -50 mb kadar transfer yapabiliyor

yapmayın göznüzü sevim kaynak olmadan belirtmeyin hiçbirşeyi
  • konuyu anlayamadım.. kusuruma bakmayın yazılarım sacma gelirse simdiden ozur dilerim.
    ben 10 gün kadar once arcade aldım hddsiz. ve kingston marka 4gblik ,2 tane usb bellegim var.
    16 gblik bir usb bellek alsam hdd olmadan oyunmu oynayabiliyorummm??????
    nasıl oluyorki bu... bende tam hdd almayı dusunuyordum .....,,,,,,,,,,
    nasıl oluyor bu yaaa ....usb yi nereye takıyoruz hem konsolda??jasper 10 ay uretimli cihaz.. memory stick yerinemi ? anlamadımm bu dediklerinizden maalesef hiç birşeyy... teknik terimleri henuz ogrenemedim...
    eger usb 16 gb oluyorsa hangi usb bellek tavsiyeniz olur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike_lee

Arkadaşlar yarın 250 GBlık hdd alıcam atikten ne diyorsunuz alayım mı usbden felan oyun diyolar ama hala en performanslısı felan hdd midir?

al 16 gb yetmez..... siler siler oynarsan o başka
  • egerki hdd de dursun oyunlarım her an elimin altında 8 10 oyun olsun diyorsanız hdd şart
    ama 2 oyun bana yeter derseniz 16 gb da işinizi görür
    sonra febali bize kalmasın boşa masrfa edersiniiz yazık olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdd almaya bence şuan gerek yok, yakın zamanda belki diğer guruplar belki microsoft tarafından 16 gb kota yükseltilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.