Bildirim
Hd7970 İle 7990 Arasındaki FARK ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: babaposta
Yeni Sistem Toplayacağım Fakat Ekran Kartını Seçemedim. Şimdiki Crysis 3 Çıkacak GTA 5i Felan 7970 Top 2 Adlı Bin Tl Lik Kart Ultrada Açar Mı 35Fps Üstünde ? Birde Ekranım 2.5k Değil Full HD Olacak. Yardımlarınızı Bekliyorum 1100 Tl Daha Fazla Vermeye Değer Mi ?
2 adet 7970 gibi düşün 7990 nı. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe
quote:
Yeni Sistem Toplayacağım Fakat Ekran Kartını Seçemedim. Şimdiki Crysis 3 Çıkacak GTA 5i Felan 7970 Top 2 Adlı Bin Tl Lik Kart Ultrada Açar Mı 35Fps Üstünde ? Birde Ekranım 2.5k Değil Full HD Olacak. Yardımlarınızı Bekliyorum 1100 Tl Daha Fazla Vermeye Değer Mi ?
2 adet 7970 gibi düşün 7990 nı.
peki soruyu değiştiriyim crysis 3 gta 5 gibi oyunları ultra ayarlarda ful hd çözünürlükte 35 fps üstünde açar mı bu kart ? hd7970 top 2 direct modeli -
quote:
quote:
peki soruyu değiştiriyim crysis 3 gta 5 gibi oyunları ultra ayarlarda ful hd çözünürlükte 35 fps üstünde açar mı bu kart ? hd7970 top 2 direct modeli -
crysis 3 ü yeterli performansta açabilen bir pc, gta 5 i top gibi sektirir -
quote:
quote:
quote:
peki soruyu değiştiriyim crysis 3 gta 5 gibi oyunları ultra ayarlarda ful hd çözünürlükte 35 fps üstünde açar mı bu kart ? hd7970 top 2 direct modeli
gta 5 oyunu daha çıkmadı.
crysis3 de ultra acarsın ama 8xmsaa açamazsın. bu oyunda su an ıcın nvidia kartlar daha iyi sonuçlar vermekte.
bencede 1100 tl den fazlasını vermeye hıc gerek yok.
nvidianın cıkartıcagı gtx 770 modelini bekleyınız derım.
açıkçası ben o kartı bekliyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
peki soruyu değiştiriyim crysis 3 gta 5 gibi oyunları ultra ayarlarda ful hd çözünürlükte 35 fps üstünde açar mı bu kart ? hd7970 top 2 direct modeli
crysis3 de ultra acarsın ama 8xmsaa açamazsın. bu oyunda su an ıcın nvidia kartlar daha iyi sonuçlar vermekte.
ne zaman çıkar bilginiz var mı ? fiyatı felan ? zaten ps4 alıcam fakat ps4 çıkana kadar oynamak istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_Vquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
hocam 7970 kullandınızmı bilmiyorum ama bende şuan 7970 top 2 var craysiz 3 de 8xmsaa de full ayarlar açık ultralar hep açık kapalı tek bir şeçenek yok kasmadan takılmadan oynuyorum üstelik 3D olarak oynuyorum yağ gibi kayıyor valla nvidea gtx680 ile arasında çok kaldım gtx680 4 gb gtx680 2 7970 top 2 tüm kartlar geçen hafta vatan pc masanın üstüne serdik şeçimim 7970 top 2 oldu craysis 3 de 8xmsaa de ilk aldığımda kart cortlar sandım ama tam tersi çıktı S-vlcn mi ne adını unuttum o ayarın adını 8xmsaa ayarın altında secenek genelde herkes kapatıyor o ayarı ben hepsini açık 30 ve bazen 30 üstü bazende 30 altı fps aldım
-
yuh ya bi karta milyarlar vericeksin bi oyunu kasmadan açamıycak vazgeçtim ps4ü bekliycem en iyisi :) -
quote:
yuh ya bi karta milyarlar vericeksin bi oyunu kasmadan açamıycak vazgeçtim ps4ü bekliycem en iyisi :)
O zaman da oyunlara bayılacan paraları kardeş. Kaçış yok. Ya öyle ya böyle :)) haa delerler konsolu, ben de delikli şekilde oynarım dersin. Tercih meselesi o ayrı -
Oyunlarda, FPS'yi düşüren ve sistemi kasan ama grafik olarak oyuna bir katkısı olmayan bazı ayarlar var. Onların hangileri olduğunu bilirsen, sadece o ayarları kısarak yüksek FPS ile akıcı şekilde oynaman mümkün.
Bendeki 7950 ile Crysis 3'ü herşeyi en yüksek ayara aldıktan sonra, sadece ileri işleme ile gölge ayarlarını (2 adet) ortaya alıyorum. AA olarak 2X SMAA yeterli. Bu ayarlarla 1080P çözünürlükte 50-65 FPS ortalaması ile son derece akıcı ve kasma olmadan oynuyorum oyunu. MSAA açtığımda ise oyunda grafik olarak fark olmadığı için kasma başlıyor. Orta'ya çektiğim ayarlar olan ileri işleme ile gölgeleri en yükseğe alarak da denedim. Emin ol ki görüntüde hiçbir fark olmadığı gibi, FPS'yi düşürmekten başka da işe yaramıyor bu ayarlar. Benzer durum, diğer oyunlar için de geçerli. Yani, SMAA varken MSAA kullanma. AA olarak 2X 1080P için ideal. Gölgeleri de düşük veya ortaya al. Diğer ayarlar en yüksekte olsa bile, 7950-670 ve üzeri kartlarla akıcı olarak oynayamayacağın oyun yoktur.
Ama "PC yerine PS4 alırım." dersen o ayrı konu tabi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Oyunlarda, FPS'yi düşüren ve sistemi kasan ama grafik olarak oyuna bir katkısı olmayan bazı ayarlar var. Onların hangileri olduğunu bilirsen, sadece o ayarları kısarak yüksek FPS ile akıcı şekilde oynaman mümkün.
Bendeki 7950 ile Crysis 3'ü herşeyi en yüksek ayara aldıktan sonra, sadece ileri işleme ile gölge ayarlarını (2 adet) ortaya alıyorum. AA olarak 2X SMAA yeterli. Bu ayarlarla 1080P çözünürlükte 50-65 FPS ortalaması ile son derece akıcı ve kasma olmadan oynuyorum oyunu. MSAA açtığımda ise oyunda grafik olarak fark olmadığı için kasma başlıyor. Orta'ya çektiğim ayarlar olan ileri işleme ile gölgeleri en yükseğe alarak da denedim. Emin ol ki görüntüde hiçbir fark olmadığı gibi, FPS'yi düşürmekten başka da işe yaramıyor bu ayarlar. Benzer durum, diğer oyunlar için de geçerli. Yani, SMAA varken MSAA kullanma. AA olarak 2X 1080P için ideal. Gölgeleri de düşük veya ortaya al. Diğer ayarlar en yüksekte olsa bile, 7950-670 ve üzeri kartlarla akıcı olarak oynayamayacağın oyun yoktur.
Ama "PC yerine PS4 alırım." dersen o ayrı konu tabi...
@babaposta
crysis2 ve crysis3 için bu ayarları kesınlıkle yapınız.
rahat rahat oynayınız.
-
crysis 3 te 7970 crossfire nasıl sonuçlar veriyor? deneyen oldu mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Barodius
crysis 3 te 7970 crossfire nasıl sonuçlar veriyor? deneyen oldu mu?
cybernoid
kullandı pm atıp sorun isterseniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X