Bildirim
HD7950 DirectCU II TOP vs SAPPHİRE 7870XT
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3d oynamak istiyorsan nvidia alacaksın 3d desteği daha iyi amd den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalcin
SAPPHİRE 7870XT yerine aradaki fiyat farkını verip HD7950 DirectCU II TOP almaya değer mi? arada çok fark varmı ? Bütün oyunları 1080p ve 3D son ayarlarda oynamak istiyorum.
Acmayin soyle.konular birde vs. yazmiyor musunuz.Sonra kavga cikiyor burda.Butcede sıkıntı yoksa tabiki asus 7950.3d diyorsan Amd nin de teknolojisi vardi adini unuttum ama Nvidia 3d Vision kadar gelismis degil.3d gozu bozuyor diyorlar arastir her gozlugu vs. monitoru alma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bnde aynı seyi dusundum bugun gittim iki yüz tl daha kıydım HD7950 DirectCU II TOP v2 modelinde aldım hatta iyiki almısım sana kalmıs bnce 7950 -
NvİDİA GTX 680 İŞİMİ GÖRÜRMÜ ? Sistememim amd AMD ye nvidia uyumsuzluk yaparmı genellikle amd kulalnıyorsan sapphire al dıyorlar ... -
quote:
Orijinalden alıntı: gmyo31
bnde aynı seyi dusundum bugun gittim iki yüz tl daha kıydım HD7950 DirectCU II TOP v2 modelinde aldım hatta iyiki almısım sana kalmıs bnce 7950
7870xt yerine HD7950 DirectCU II TOP v2 almanın daha iyi olduğunu nasıl anladın iki kartıda test edebildinizmi ? -
bu nasıl bir konu nasıl bir bütçe anlamadım 7870 xt nerde gtx 680 nerdeee arada dağlar var.Evet gtx 680 işini görür ama 3d dende öyle ahım şahım bir performans bekleme -
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
bu nasıl bir konu nasıl bir bütçe anlamadım 7870 xt nerde gtx 680 nerdeee arada dağlar var.Evet gtx 680 işini görür ama 3d dende öyle ahım şahım bir performans bekleme
Biraz daha açabilirmisiniz ? 3Dden performans bekleme derken neyi kast ettiniz ? 3D yi oyun ve film izlerken düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalcin -- 27 Nisan 2013; 22:03:06 > -
Bende bu konuda takıldım sistem alacağım ve ben kararımı verdim sayılır HD7870XT alacağım bence o kadar farka değecek performans yok fps farkı var sadece crysis 3 te hd7870xt ile 45 fps alıyorsan hd7950 ile 50 yerine göre 55 alırsın bence tercihini hd7870xt den yana kullan ikisininde gideri aynı en fazla ultrada bütün oyunları 2.5 sene açarlar sonrası fıssss upgrade yaparsın o zamanın teknolojisinin en iyi F/P kartını alırsın aynen şimdiki HD7870XT gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalcin
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
bu nasıl bir konu nasıl bir bütçe anlamadım 7870 xt nerde gtx 680 nerdeee arada dağlar var.Evet gtx 680 işini görür ama 3d dende öyle ahım şahım bir performans bekleme
Biraz daha açabilirmisiniz ? 3Dden performans bekleme derken neyi kast ettiniz ? 3D yi oyun ve film izlerken düşünüyorum.
3d hem performansı düşürür hemde öyle sinemadaki gibi yada tv ler karşısında gözlükleri takıp izlemek gibi olmaz -
Yani şimdi 3D bir şeye benzemeyecek bu kadar para vermeye gerek yok ozaman 7870xt mi 7950dc2 top mu alayım ? 7970 almamamın nedeni 300wat çekmesi ozaman psu yu da değişmeme icab edecek ve 7950 zaten işimi görecekken hem eleketirik faturası hemde fazla para vermeye hemde psu yu deiğiştirip extra malıyete değmez diye düşünüyorum . -
Ya 7950 al tüm kalbimle öneriyorum sana. -
Hocam Psu belirtir misin ? Bütçe uygunsa tabi ki 7950 -
Psu highpower absolite 650 watt +80 plus , gold da 7950 dc2 top 737 TL 3 ay sonra ödeme başlıyor ve 73 TL BONUS veriyormuş , baya cazip geldi vatanın %25 ile aynı fiyat 3 ay sonra taksıdın başlaması ve %10 bonus da avantaj. -
Şimdi bazı yerlerde gtx 670 den 7950 öldü gibi yazılar okudum , gerçekden öylemidir gtx 670 7950 den iyimi? -
gtx 670 7950 den iyidir 7950 ye oc yaparak gtx670 stok hızına sabirlersin veya geçersin amd destekli oyunlarda 7950 den daha iyi performasn alırsın 7950 den ocli kullanacaksan 7950 alabilirsin -
Arada 200 TL fark var hal böyel olunca avantaj ortadan kalkıyorki anlamını yitiriyor. -
sürekli ocli kullanabilirsen mesele yok 1 sene sonra kart öldü diye yazma buralara 7870 xt alsanda oc yapman gerekecek 7950 ayarında kullanman için
-
gtx 670 , 7950dc2 top gibi oc kapasitesine sahipmi ? , oc yapsam yeterli soğutma ile dediğin gibi 1sene sonra karta zararı olumru? aslında gtx 7950 ye göre performanslı olması 30 watt az enerji tüketmeside 200 TL ye göre değer gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalcin -- 27 Nisan 2013; 23:15:47 > -
7950 daha kaslıdır.
Benzer içerikler
- ensa bilgisayar
- gigabyte garanti sorgulama
- g sync nasıl açılır
- ekran kartı boşta kaç derece olmalı
- intel hd graphics 3000
- rx 8000 serisi
- en iyi ekran kartı
- işlemci sıcaklığı ölçme
- jensen huang
- amd radeon 780m
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X