Şimdi Ara

HD7870 takınca PC açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekran kartımı upgrade ettim ve 7870 aldım aynı zamanda eski PSU'm da 4 yıllık oldugu için Thermaltake 600watt psu aldım. (eski psu da sorunsuzdu ve coolermasterdı ama artık ısınmaya ve çok ses yapmaya başlamıştı değiştirme zamanı gelmişti yani) Elimdeki eski ekran kartım da HD6850.
    Anakartım MSI p67-g45. İşlemcim i5 2500k. 4.5ghz ile kullanıyorum uzun zamandır.
    Sorun şurda ki 7870 i taktıgım zaman pc açılıyor fanlar çalışıyor fakat görüntü yok. Aynı zamanda windows da açılmıyor çünkü tuşa basar basmaz kapanıyor bilgisayar. 6850 yi takınca sorun yok. 7870 de mi sorun var diye götürdüm ve teknik serviste farklı bir makinaya taktık çalıştı görüntü geldi. PSU zaten sıfır eski kart ile çalışıyor değerleri düzgün. Güç kablolarını 6pinleri ve dvi'ı düzgün taktım burada bir sıkıntı yok.

    Biosu resetledim ocleri geri çektim yine sorun devam. Eski kartı takıp oc profilleri geri yükledim, overclockda da bir sıkıntı yok bu konuda tecrübe sahibiyim uzun süredir sorun yaşamadım. Zaten 2500k sıkıntı yaratacak bir işlemci degil.

    Bir uyumsuzluk var fakat çözemedim. Önerileri bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 30 Eylül 2013; 10:06:02 >







  • Arkadaşlar epey araştırdıktan sonra yabancı forumlarda birinin daha başına geldigini gördüm ve biosu update ederek çözmüş. Yine anakart msi p67a-g45. Ben de bios update ile sorunun üstesinden geldim allaha şükür. Çözümünü yazayım da başka birinin başına gelirse benim gibi yana yıkıla aramasın :)
  • RFyo kullanıcısına yanıt
    gözünüz aydın inşallah artık sorunlar yaşamazsınız [sm=You_Rock_Emoticon.gif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.