Şimdi Ara

HD7850 250TL 2gb, 256bit saphire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HD7850 250TL 2gb, 256bit saphire
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

Garantisi sona ermiştir, ekran kartında küçük bir sıkıntı var oda bazen 3, günde bir veya 1 ayda bir oluyor ekran bir anlık yeşil oluyorama çözünürlük değiştir yapınca veya pc yeniden başlatınca düzeliyor, oda çok büyük bir sıkıntı değil.
    Oyunları rahat oynatıyor işlemci i3-2100 ve arma 3 high ayarlarda oynuyabiliyorum 40fps alıyorum. gayet güzel ekran kartı ,fakat küçük bir şartım var özelden söylerim o şartımı, referansımda mevcuttur.
    Detaylı bilgi için özelden yazın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu ekran kartı bildiğiniz çok büyük sorunlu hocam ne sıkıntı değil :) ben bozuldum demiş artık. Belirtmişsiniz dürüstçe tebrik ederim. Olması gereken bu ama söylemeden satacak çok insan var artık. Alacak kişi sağlam diye almasın bilgisi yoksa benden uyarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 200tl, ye düşmüştür. Dediğim tek sıkıntısı var bazen ekran yeşil oluyor onu bende anlamadım ama bazen hiç olmuyor benim kasa fan yok cok ısındıgı içinde olabilir. 200TL, ye kadar düşürdüm, gerisi size kalmıs iyi forumlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• msg ve ref sayısı az olduğu için kendisine ben referans veriyorum bir sıkıntı olursa direk benimlede iletişime geçebilirsiniz ,en azından yerim yurdum bellidir kendisi güvenilir bir arkadaştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.