Şimdi Ara

HD7750 bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hd7750 almayı düşünüyorum gddr5 versiyonu olanından. fakat aklıma bir şey takıldı. benim ana kart Asus p5gz-mx. Yani baya eski bir anakart linkide burada :www.asus.com/tr/Motherboards/P5GZMX/
    Sorum şu herhangi bir uyum sorunu olur mu?

edit: genişleme yuvaları şöyleymiş
    1 x PCI-E x16 @ x4 speed
    1 x PCI-E x1
    2 x PCI 2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullFlavour -- 21 Haziran 2014; 16:26:23 >

• FullFlavour kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

buda hd7750 performansında daha ucuz bunuda alabilirsin anakartında pcı ex 16 girişi var takabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum aslında bunu almayı düşünüyordum fakat stokta yok. Ben bu akşam siparişi vereceğim. Eğer bir uyumsuzluk yoksa tabi.
  • Sipariş verdim kartı inşallah bir sorun çıkmaz.
  • PCIex ekran kartı slot versiyonların ekran kartları performansı üzerinde fps olarak ciddi etkileri olmuyor, sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

Sipariş verdim kartı inşallah bir sorun çıkmaz.

Hocam benim de anakart accık eski. Pci X16 ama v1.1 destekliyor. Kartı alıp kullanabilirseniz beni unutmayın da sonucunu yazın çok sevinirim. Bu konuyu ben de merak ediyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

Sipariş verdim kartı inşallah bir sorun çıkmaz.

Hocam benim de anakart accık eski. Pci X16 ama v1.1 destekliyor. Kartı alıp kullanabilirseniz beni unutmayın da sonucunu yazın çok sevinirim. Bu konuyu ben de merak ediyorum çünkü.

Siparişi verdim ancak elime daha geçmedi. Kart elime geçince sizi de bilgilendiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.