Şimdi Ara

HD6970 olabilen HD6950'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HD6970 biosu atılabilen HD6950 modellerini tam olarak söylermisiniz?

Sapphire ve Asus referans kartların modlanabildiğini biliyorum. Başka markalarda bulunmaktamı?

Deneyip, emin olan arkadaşlar söylerlerse sevinirim...

HIS 6950'nin fiyatı uygun, modlanyan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 1 Eylül 2011; 3:16:07 >

• 2 gb lık modellerin modlandığını duydum ama yalan bilgi vermeyeyim, anlayan konuşsun.
  • referans tasarım 2gb modeller genelde modlana biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

referans tasarım 2gb modeller genelde modlana biliyor

Bazı markalarda bellek modelleri farklı olduğu için tam modlama olmuyormuş.

Şuan kesin olarak modlanan Sapphire var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helghast

quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

referans tasarım 2gb modeller genelde modlana biliyor

Bazı markalarda bellek modelleri farklı olduğu için tam modlama olmuyormuş.

Şuan kesin olarak modlanan Sapphire var sanırım.

msi referans vardı oda modlana biliyodu.
  • Modlanabilen özel tasarım var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Modlanabilen özel tasarım var mı hiç?

özel tasarımların hiç biri modlanamıyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helghast

Selamlar,

HD6970 biosu atılabilen HD6950 modellerini tam olarak söylermisiniz?

Sapphire ve Asus referans kartların modlanabildiğini biliyorum. Başka markalarda bulunmaktamı?

Deneyip, emin olan arkadaşlar söylerlerse sevinirim...

HIS 6950'nin fiyatı uygun, modlanyan varmı?

arastirdigim ve ogrendigim kadariyla 2 gb lik modellerde yapilabiliyor. Bende ona gore almistim yazdiklariniz harici MSI var birde
  • 6950 yi 6970 yapan varmı bende 6970 alıcaktım ama o modlama videosunu gördükten sonra birtazdaha düşünmem gerektiğini anladım :D ama ama ama tırsıyorum ya bişey olursa.
  • Sadece referans tasarim 2 GB. HD 6950'ler modlanabilir fakat tavsiye etmem. HD 6970 fiyatları gayet uygun şu an...
  • His hd6950 yi mod ladim, crysis 2 de sorun yasadim sicakliktan herhalde 1 sn ekran kararip geri geliyordu . 3dmark06 , 3dmark11 de gzl skor aldim . Bir sorun olmadi fakat 6970 e simdilik gerek olmadigini icin 2. Bios(6950) olarak kullaniyorum. İleri yetmedigi yerde ekran kartinin uzerindeki swich le 6970 :)
  • HIS 6950 2gb aldığım gün modladım. Başka konudada yazmıştım hiç bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.
  • Bende HIS 6950 2 GB lik model var.İlk başta windows altında winflash ile denerken could not erase rom hatası verdi ama daha sonra dos üzerinden modladım yaklaşık 2 aydır sorunsuz çalışıyor.Moddan sonra ramlerin hızı 1375e çıktı fakat çekirdek 800de kaldı nedense onuda ben kendim çektim 880e.Dediğim gibi şuan sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grommash -- 2 Eylül 2011; 0:33:07 >
  • Büyük ölçüde yardımı olacaktır.

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/159
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Bende HIS 6950 2 GB lik model var.İlk başta windows altında winflash ile denerken could not erase rom hatası verdi ama daha sonra dos üzerinden modladım yaklaşık 2 aydır sorunsuz çalışıyor.Moddan sonra ramlerin hızı 1375e çıktı fakat çekirdek 800de kaldı nedense onuda ben kendim çektim 880e.Dediğim gibi şuan sorunsuz çalışıyor.

Aynen benimkide 800 de devam ediyo sanırım sonradan yüklediğimiz bioslar aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcay

quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Bende HIS 6950 2 GB lik model var.İlk başta windows altında winflash ile denerken could not erase rom hatası verdi ama daha sonra dos üzerinden modladım yaklaşık 2 aydır sorunsuz çalışıyor.Moddan sonra ramlerin hızı 1375e çıktı fakat çekirdek 800de kaldı nedense onuda ben kendim çektim 880e.Dediğim gibi şuan sorunsuz çalışıyor.

Aynen benimkide 800 de devam ediyo sanırım sonradan yüklediğimiz bioslar aynı...

Aynı olmasına imkan yok bence çünkü benim shaderlar 1408 den 1536 ya çıktı moddaki esas amaçta o zaten.880 elle çekincede bir problem olmuyor bellekler zaten kendiliğinden çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Sadece referans tasarim 2 GB. HD 6950'ler modlanabilir fakat tavsiye etmem. HD 6970 fiyatları gayet uygun şu an...

bende 1 gb 6950 oc modelı mevcut.shaderları acık durumda.1 gb lar dahıl nerdeyse tum 6950 lerın shaderları acılıyor.benım kart gıbı bazıları bıraz ugrastırıyor o kadar.

• 5 tane sapphire modladim buyuk olcude sorunsuz oldu ama bazilari gereginden cok isinip oyunlarda soruna sebep oluyor.
  • arkadaslar nasil modlaniyor anlatim konusu var mi?
  • Video incelmesi bile var.
    http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/HD-6950leri-HD-6970-yapiyoruz-Video-inceleme.htm
    Birde amd topluluguna bak ilk sayfada yararli linkler vardi en son.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.