Şimdi Ara

HD6950 bios mod.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ASUS HD6950 2GB DİRECT CU2 EKRAN KARTIMI WİN FLASH VEYA FLASH MOD PROGRAMLARI ILE HD 6970 YAPAMIYORUM,WİN FLASH PROGRAMI HATA VERIYOR,SYSTEM İD MISMACH DİYE HATA VERIYOR,TECHPOWERUP SITESINDEN DOGRU BIOS INDIRIP DEFALARCA DENEDIM AMA YAPAMADIM LUTFEN YARDIM EDIN..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Pek yardım nitelikli olmayacak ama bence öyle bı ekran kartını modlamayin. Ekran kartınizin üzerindeki soğutucu çok başarılı. Eğer ciddi bir overclock yaparsanız daha stabil bır kartiniz olur hem de.
  • ben overclok yapıyorum ama duzgun calısmıyor,mesela nette arastırdım benım bu kartım ıle 810mhz hızı 950mhz gıbı degerlere tasımıslar ve cok stabıl calısmıs ancak ben overclok yaptım ve ufak adımlarla yurudum bendede 950mhz oluyo ve benchmark testlerınde sorun cıkarmıyo ancak oyun ıcınde bılgısayar kıtlenıyo ve wındowsa donuyo ekran kartı goruntuyu kestı dıye hata verıyor,yanı anlayacagınız ıyı bır bır overclokta olmuyo..
  • özel tasarımlı hd6950 nin shaderleri açılmıyo üzerinde çift bios yok sürücüyü güncelle o.c yap moda gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

özel tasarımlı hd6950 nin shaderleri açılmıyo üzerinde çift bios yok sürücüyü güncelle o.c yap moda gerek kalmaz

yapilmiyorsa ben nasil yaptim.bende 1 gb gigabyte 6950 oc var.
  • çift bios var uzerınde ayrıca yapanlarda var lutfen yardım
  • Ben HD 6950'ye mod yapmadim ama HD 5870'e yaptim, oradan bildigim bir sey var: Kartin orjinal biosunu kaydet. RBE ile ac. Oradaki ayarlarda 6970'e modlama var. Onu isaretleyip biosu kaydet, o biosu dene. Olusturdugun bios kartina ozel oldugundan uyum saglayacaktir sanirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.