Şimdi Ara

HD5770 sürücü güncelleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 64 bit kullanıyorum 12.3 sürücüsünü günceliyim dedim ama hata verip duruyor güncellenmedi diye eski sürücüyü kaldırdım dosyasını felan ama hep aynı hatayı veriyor sizce tamamen kalkmamışmıdır eski sürücü hata neyden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar windows 7 64 bit kullanıyorum 12.3 sürücüsünü günceliyim dedim ama hata verip duruyor güncellenmedi diye eski sürücüyü kaldırdım dosyasını felan ama hep aynı hatayı veriyor sizce tamamen kalkmamışmıdır eski sürücü hata neyden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz ?

Ayrıntılarını ya da hata kodunu gönderebilir misin.
  • yine yüklemeye çalıştığımda hata felan vermedi ama yine yüklenmedi kafayı yiyecem 32 bitte takır takır yüklenen sürücü 64 de yüklenmiyor
  • tam yüklerken mavi ekran hatası aldım bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar lütfen yardım edin yüklenirken reset atar gbi oldu sonra mavi ekran hatası verdi ?
  • UP
  • ekran kartın kafayı yemiş olmalı driver yüklerken mavi ekran verdiği nerde görülmüş ya yanlış bir şeyler yapıyorsun yada birinci değim
  • ekran kartı kafayı yese 32 bitte de aynı hatayı verirdi 64 bite geçtim eski driver vardı onu sildim kaldırdım 12.3 ü denediğimde yüklendi diyor ama yüklenmiyor nerede yanlış bişey yapıyorum anlamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sürücü sorunu
    17 yıl önce açıldı
    DRİVER GÜNCELLEME[YARDIM]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski driveri silmişsin şimdi yenisini amd nin sitesinden indirmeye çalıştın sen lakin sadece CCC indirebilirmeye çalışmış olabilirsin.

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Jrousseau -- 6 Nisan 2012; 20:44:08 >
  • AMD artık sürücü (driver) desteğimi içermiyor? O zaman ben daha eski bir kart olan 4870x2 için 12.3 sürümünü kurduğumda AMD bana torpil yaptı.

AMD sürücü desteği vermiyor değil. Artık hepsini tek bir paket içinde topladı. Biraz dikkat edelim lütfen!
  • doğru şeyi indirdiğinize emin misiniz ?

161MB olan

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx#1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.