Şimdi Ara

HD4650 ile bu monitör nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    sapphıre hd4650 ekran kartım var ve
    asus VS238H 23" monitör almayı dusunuyorum...
    Suankı monıtorum 17" crt monıtor..
    Asus monıtoru alırsam oyunlarda ekran kartı cok zorlanır mı???
    Oyunları Ne kadar etkıler...
    Fılm ızlemeyı cok sevıyorum onun ıcın 23" olması daha cekıcı benım ıcın...

Ve bırde asus monıtor hakkında ne dusunuyorsunuz. Kalıtelımıdır. Alınacak monıtormudur...
    Vatan bılgısayarın %25 ındırımıyle 400 tl gıbı bır fıyata alacagım buyuk ıhtımalle.

Veya eşdeger baska monıtor onerırmısınız..
    Vatan bılgısayardan onerırsenız memnun olurum...

Sımdıden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 26 Aralık 2011; 13:39:05 >

• 380tl için süper bir monitör. Almanızda bir sakınca yok. HD4650 düşük seviye bir karttır ve sizde oyunları düşük ayarlarda oynarsınız. Optimum ayarları deneyerek bulabilirsiniz. Bunun monitörle alakası pek yoktur ancak monitör büyük olduğu için size daha yüksek çözünürlüklerde film izleme oyun oynama deneyimi de sunmaktadır. Yüksek çözünürlüklerde güncel oyunları oynamanız kartı zorlar. Bunun dışında bir zorlanma olmaz.
    akıcı olması ve grafıklerın tatmın etmesı yeterlı benım ıcın...
    Zaten sımdı gecıcı olarak o ekran kartıyla kullacanagım... bu yıl Unıversıte kazanırsam hazırlıktan sonra yenı bır kasa toplıcam o zaman sanırım bu monıtor super olur :D

suankı sıstemımı bakmak ıstersen 2. El fıyat belırleme konusuna yazdım oradan bakabılırsın...
    Gerekırse ramı 3 gb yapıcam :)

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

380tl için süper bir monitör. Almanızda bir sakınca yok. HD4650 düşük seviye bir karttır ve sizde oyunları düşük ayarlarda oynarsınız. Optimum ayarları deneyerek bulabilirsiniz. Bunun monitörle alakası pek yoktur ancak monitör büyük olduğu için size daha yüksek çözünürlüklerde film izleme oyun oynama deneyimi de sunmaktadır. Yüksek çözünürlüklerde güncel oyunları oynamanız kartı zorlar. Bunun dışında bir zorlanma olmaz.

Düşük derken ? bende aynı kartı kullanıyorum ve Cod 5 i 1680X1050 çözünürlükte 4X AA Kapalı 25-30 FPS de oynuyorum ?

Mafia 2 yi 1440x1900 da 35-40 FPS arası oynuyorum

FİFA 12 VE PES 12 0 Kasma ile oynuyorum

Ama o sizin görüşünüz saygı duyarım

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

380tl için süper bir monitör. Almanızda bir sakınca yok. HD4650 düşük seviye bir karttır ve sizde oyunları düşük ayarlarda oynarsınız. Optimum ayarları deneyerek bulabilirsiniz. Bunun monitörle alakası pek yoktur ancak monitör büyük olduğu için size daha yüksek çözünürlüklerde film izleme oyun oynama deneyimi de sunmaktadır. Yüksek çözünürlüklerde güncel oyunları oynamanız kartı zorlar. Bunun dışında bir zorlanma olmaz.

Düşük derken ? bende aynı kartı kullanıyorum ve Cod 5 i 1680X1050 çözünürlükte 4X AA Kapalı 25-30 FPS de oynuyorum ?

Mafia 2 yi 1440x1900 da 35-40 FPS arası oynuyorum

FİFA 12 VE PES 12 0 Kasma ile oynuyorum

Ama o sizin görüşünüz saygı duyarım

Dostum ben hd4650 ye düşük dedim diye mi alındın ? Kart kendi çapında size yetiyorsa üzülmenize gerek yok gercekten, yani kırmayayım sizi istemeden ancak karta düşük seviye demem bile bana göre bir iltifattır. Şu an ki gtx580, gtx590 gibi kartları yüksek sayarsak, gtx560ti-hd6950 gibi kartlar orta, hd6850-gtx460 1gb gibi kartlar düşük kalır. Sizin hd4650 ye gelene kadar bir 10 kat daha inmemiz gerekir. Bilmem anlatabildim mi ? Size yettiği sürece bu gibi tabirlerime takılmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 26 Aralık 2011; 15:29:58 >

• Şuan bana yetıyor....
    Hıc bır sorunum yok...
    Halımdende memnunum 2. Elde max 400 tl eden kasadan daha ne bekleyım kı...
    Neyse yorumlar ıcın tşkler...
    Baska arkadaslarında yorumlarını beklıyorum...
  • bu mantıkla bakarsak geforce 2 düşük geforce 4 orta geforce fx üst seviye de denebilir :). ha tabii h4650 düşük seviyedir şu an satılan ekran kartları arasında ama kullanılabilirliğini yitirmemiştir. güncel olmayan bi ekran kartı diyemeyiz.

arkadaşın sorusuna cevap vermek gerekirse, asus'un her şeyine güvenmek gerekir bence. asus marka anakartlar, ekran kartları, monitörler, laptoplar, optik sürücüler çok kalitelidir. alabiliyorsan al derim. bir gün yeni pc toplaman gerekecek sonuçta, o gün monitörümüz var cepte dersin en kötü ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 26 Aralık 2011; 16:12:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elbette ileriyi düşünüyorum...
    inş bu monitör burada (malatya) 30 aralıkta açılacak olan vatan bilgisayarda olurda alabilirim
    30-31 aralık ve 1 ocakta %25 indirim var diye panolara reklam asmışlar
    bakalım nasıl olacak....
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.