Bildirim
HD3450 O.C. İle En fazla ne kadar artar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
quote:
Orijinalden alıntı: History_1453
Arkadaşlar kartım ati 3450 kartta fan var ve overclock yapmak istiyorum ama bu işleri pek bilmemresimde sıcaklık değeri var sizce karta zarar vermeden ne kadar artırabilirim?
Teşekkürler
ben de overclock düşünüyorum o yüzden yukarı
-
hocam asus modeline sahiptim tam stabil değerlerini biliyorum okadar çok nededimki istersen yardımcı olabilirim ama karttan fazla birşey beklemeni tavsiye etmem -
HD3450 düşük performanslı bir kart olduğundan overclock yapmanın pek bir getirisi olmayacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: nickbaron
hocam asus modeline sahiptim tam stabil değerlerini biliyorum okadar çok nededimki istersen yardımcı olabilirim ama karttan fazla birşey beklemeni tavsiye etmem
Gpu clock 680 mhz yapıp memor clocku 500 mhz yapsam karta zarar verirmi ayrıca fps artışı ne kadar olur? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nickbaron
hocam asus modeline sahiptim tam stabil değerlerini biliyorum okadar çok nededimki istersen yardımcı olabilirim ama karttan fazla birşey beklemeni tavsiye etmem
Gpu clock 680 mhz yapıp memor clocku 500 mhz yapsam karta zarar verirmi ayrıca fps artışı ne kadar olur?
Ati Tool diye bir program var indir kur orda maximum ne kadar O.C Yapabileceğin yazıyor. -
Kartı ısıtmaktan başka işe yaramaz hocam. -
Ben de nvidia kart var eski bir kart. limitlerine kadar o/c yaptım bana mısın demedi kart. hissedilir performans artışı oldu sıcaklığı gıdım artmadı. en azından stabil.
kartı yakmak için oc yapınca yanmıyorlar :) yavaş yavaş deneyin aşırıya kaçmadıktan sonra zarar gelmez. -
Ekran kartını vmod yapacaksınız. O zaman performans artışı olur. -
yap birşey olmaz
http://forum.donanimhaber.com/m_55555400/tm.htm
olsa zamanında buna olurdu .... inanın soğutucusunu çıkarıp bile çalıştırdım windows açılmadan geri kapandı ama kartı yakamadım...100 C leri bile gördü...dahada o.c. yaptım kartı yaktım diyeni görmedim sen belki ilk olursun -
şuanda 670 mhz gpu, memory 430 yaptım ets 2 de biraz farklılık oldu gibi ama fps testi yapıp söylerim -
Bios koruması var zaten. Belirli bir sıcaklığa çıktığında kilitlenir. Korkuyorsanız o sıcaklığı 90 dereceye indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Kasım 2012; 13:36:08 > -
quote:
şuanda 670 mhz gpu, memory 430 yaptım ets 2 de biraz farklılık oldu gibi ama fps testi yapıp söylerim
hangi programı kullandınız hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: umidigo
quote:
şuanda 670 mhz gpu, memory 430 yaptım ets 2 de biraz farklılık oldu gibi ama fps testi yapıp söylerim
hangi programı kullandınız hocam
atinin kendi programından yaptım ati catalyst control center -
quote:
quote:
quote:
atinin kendi programından yaptım ati catalyst control center
ben de catalyst ikisini de 600 600 yapıyor ve ileri gitmiyor bi de overclock sayfası kayboluyor bunu yapınca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
atinin kendi programından yaptım ati catalyst control center
ben de catalyst ikisini de 600 600 yapıyor ve ileri gitmiyor bi de overclock sayfası kayboluyor bunu yapınca
valla fazla bilgim yok 680 e 500 yaptım ama belirgin bi artış olmadı 2-3 fps ve kart 50 derece sorun çıkarırmı bilmiyorum
-
-
Rivatuner kullanın,kart 2yıldan eskiyse macununu yenileyin,fanı %100 çalıştırın.
Bu da hd3650'min oc'li ve stok bench sonuçları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 23 Kasım 2012; 22:13:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X