Şimdi Ara

ASUS EN 8600 GT 512 MB DDR2 KALEM MOD İÇİN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten yoğun uğraşlarım sonucu aynı kartın kalem mod ile overclock unu buldum ama maalesef bunda da sadece gpu voltajı ayarlayan direnç verilmiş , memory clock u ayarlayan direncide bir türlü bulamadım... daha önce aynı model kartı kullanıp kalem modlayan , yardım edebilcek arkadaşlar mem. clock direncinin yerini gösterebilir mi?...
    ayrıca sadece gpu voltajla elde ettiğim sonucu vereyim...(fuild markta 2 saat boyunca hata vermedi...)
    core clock :999 mhz (540 mhz)
    shader clock: 2052 mhz (1180 mhz)
    mem. clock : 493 mhz (400 mhz)

bu foğrafta ki dirençlerden birisi olması gerek ama birtürlü Vmem i bulamadım... yardımlarınızı bekliyorum...

bu fotograftada vr mod ile v mem yapılmış elimde araçlar olmadığından deniyemiyorum ama en kısa zamanda denicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_371 -- 24 Aralık 2011; 23:41:32 >

• yok mu arkadaşlar bir fikir verebilecek?
  • dostum bu kart stok soğutucuyla bundan öteye gitmezz.. daha fazla zorlama kartı yakarsın.. sen dirençleri kafana göremi karalıyosun yoksa direnç değerlerini ölçerek mi .. ?
  • işin açığı avometrem şuan olmadığından deneme yanılma yoluyla karaladım...ama bu değerler stabil...bir kaç kez fazla karaladığım için 3dmark 2006 da test ederken makine kitlendi hiç uyarı vermeden bende silip daha az karalayarak bu değerleri buldum...şimdi bu değerlerin üzerine çıktığımda (riva tuner) "nvidia .......görüntü vermeyi durdurdu" diye bir hata alıyorum... ikinci resimde de vmem i bulmak için kartın üzerinde gösterdiğim dirençleri abartmadan kalemledim ama nafile memory clock değerlerini yukarı çıkaramadım(500 mhz lik değer riva tunerle voltaj vermeden öncede elde ettiğim değer)...siz vmem direncini nasıl buldunuz yanılmıyorsam sizdeki kartla bendeki biraz farklı direnç kombinleri...avometreyi en kısa zamanda temin edecem. bu dirençlerin değeri min. nekadar olmalı ve en önemlisi bu vmem nerde ? yardımlarınızı bekliyorum.

• Bu karta vmod yapmıştık mesajım bulunsun bakayım bir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Bu karta vmod yapmıştık mesajım bulunsun bakayım bir...

hocam netten böyle bir uygulama daha bulmuştum. yanılmıyorsam bir rus overclock sitesiydi ama google translate ile çokta birşey anlamadım...sizin fikirlerinizide bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_371 -- 25 Aralık 2011; 14:19:41 >
  • arkadaşlar bu tarz bir uygulamayı daha önce yapan varsa resimde gösterilen kısımlar sadece lehimlenip dirence mi bağlanacak yoksa başka yapılması gereken varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çekirdek hızı 1008 mhz artık son nokta kart coştu ah şu ramlere giden voltajı yükselteceğim direnci bulsam kart dahada coşacakta...kimsenin bir fikri yok mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_371 -- 6 Mart 2013; 22:15:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.