Testleri HWA OC team ekibinde Rockford_Fosgate yapmistir... Ekran karti be islemci benimdir... Fakat su sogutma ile neler yapabileceni görebilmek adina Barana gönderdim... Gercekten cok iyi sonuclar aldik... Neyse Fazla uzatmadan hemen test sistemimizi ve skorlari koyalim...
Ayrica bu test, HD2900XT ye TR de ilk kez sus sogutma uygulanan testtir
Test Sistemi
Asus P5B Deluxe Ati HD2900XT 1GB GDDR4 Q6600 2.4@3.7 Be Quite Darkpower 600W Su sogutma
arada sadece 1000 puan fark var o da %6 felan eder
1K 3D06 icin cok büyük bir puandir
Yalçın Abi senin kartın gerçek gücünü çıkarmışlar ortaya.Öleki GTX i bile geçmiş.İşlemci az daha gitse daha iyi skor çıkardı.
Bir başlıktata 8800 ULTRA başlığı açılmış. Merakla bekliyorum. Bu arada hakikaten 1000 puan 3DMARK06 da büyük bir değerdir.
quote:
Orjinalden alıntı: Kurt_78
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
ben % deye bakarim
aslinda 3d mark testlerinin hic bir onemi yok cunki islemci ne kadar arttirirsan o kadar artiyor skor
bu arada benimkinin islemci skor cok az dha dusuk
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kurt_78
quote:
ben % deye bakarim
aslinda 3d mark testlerinin hic bir onemi yok cunki islemci ne kadar arttirirsan o kadar artiyor skor
bu arada benimkinin islemci skor cok az dha dusuk
Sentetik testlerde ayni segmentdeki kartlar arasinda Asla % olarak %10 fazla fark göremezsin... Sentetik testlerde bir kart diger bir karta aynı sartlarda eger 1K fark atiyorsa o karti ezmis demektir ... Yüzdesi önemli degildir...
Sonuçlar süper karesim..Bakalım benim 1GB powercloor 2900 da gelse bende yayınlıycam birkaç test ama gelecegi yok valla...Hala laptobun başında pinekliyoz...
Kurt_78
Haklısın hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme