Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
86.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

quote:

quote:

Uygulamaları kapatmak için advanced task killer kullanıyorum ama örneğin facebook hiç kendim uygulamayı başlatmış olmasam da advanced task killer'da çalışıyor görünüyor. Kapatıyorum bir süre sonra yine ortaya çıkıyor.
    Bu uygulamaların istemim dışında açılmasını veya internet bağlantısı kurmasını engellemenin bir yolu var mı?

sense kullanıyorsan gereksiz olan programlar birsüre sonra kendiliğinden kapanacak, task killer gibi programlar kullanmana gerek yok. Bazı programlar hızlı erişim için aktif tutuyor. widget olarak koyduysan bazı uygulamaları facebook, müzik gibi bunlar zaten arka planda çalışacaktır. widgetleri ekrandan silip restart yapman lazım

Energy sense kullanıyorum. Widget olarak da hava durumu var sadece ama bu facebook ve benzeri uygulamalar kendi kendi kendine açılıyorlar. Örneği çeşitlendirmek gerekirse notes, usage monitor, tasks, skyscanner ilk aklıma gelenler. Ne zaman çalışan programları kontrol etsem hiç girmememe rağmen bunları açık görüyorum.

görev yöneticisiyle bak orada yoksa herşey normal demek

Şu an settings>>applications>>running services'ten baktığımda çalışan uygulamalar facebook, maps, skyscanner, android system, htc location service, google services, fb chat, touch input olarak görünüyor.

Advanced Task Killer ile baktığımda ise facebook, skyscanner, notes, tasks, usage monitor,maps olarak görünüyor.

Bu ikisi arasında niye fark var ve bunların gerçekten hangileri çalışıyor şu an? Bir de neden kendi kendilerine çalışıyorlar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulamaları kapatmak için advanced task killer kullanıyorum ama örneğin facebook hiç kendim uygulamayı başlatmış olmasam da advanced task killer'da çalışıyor görünüyor. Kapatıyorum bir süre sonra yine ortaya çıkıyor.
    Bu uygulamaların istemim dışında açılmasını veya internet bağlantısı kurmasını engellemenin bir yolu var mı?

sense kullanıyorsan gereksiz olan programlar birsüre sonra kendiliğinden kapanacak, task killer gibi programlar kullanmana gerek yok. Bazı programlar hızlı erişim için aktif tutuyor. widget olarak koyduysan bazı uygulamaları facebook, müzik gibi bunlar zaten arka planda çalışacaktır. widgetleri ekrandan silip restart yapman lazım

Energy sense kullanıyorum. Widget olarak da hava durumu var sadece ama bu facebook ve benzeri uygulamalar kendi kendi kendine açılıyorlar. Örneği çeşitlendirmek gerekirse notes, usage monitor, tasks, skyscanner ilk aklıma gelenler. Ne zaman çalışan programları kontrol etsem hiç girmememe rağmen bunları açık görüyorum.

görev yöneticisiyle bak orada yoksa herşey normal demek

Alıntıları Göster
    ... (Yanlışlıkla iki kere gitmiş mesaj)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadRR -- 8 Şubat 2012; 18:28:22 >

• quote:

bazı programları çalıştırdığında bazı uygulamalara ihtiyaç duyuluyor, örneğin hava durumu- locationa ihtiyaç var, bu sebeple açık duruyor, ama fbchat uygulamasını durdurabilirsin
    settings>>applications>>running services yaptıktan sonra fbchat üzerine tıkla ve durdura bas, böylece daha fazla yerin olacak. Yada super charge kullanabilirsin, otomatik olarak gerekmeyen uygulamaları kapatıyor ve daha fazla ram boş oluyor. Nasıl yapıldığı birkaç sayfa önce var
  • quote:

quote:

bazı programları çalıştırdığında bazı uygulamalara ihtiyaç duyuluyor, örneğin hava durumu- locationa ihtiyaç var, bu sebeple açık duruyor, ama fbchat uygulamasını durdurabilirsin
    settings>>applications>>running services yaptıktan sonra fbchat üzerine tıkla ve durdura bas, böylece daha fazla yerin olacak. Yada super charge kullanabilirsin, otomatik olarak gerekmeyen uygulamaları kapatıyor ve daha fazla ram boş oluyor. Nasıl yapıldığı birkaç sayfa önce var

Advanced task killer ile durdurduğumda tekrar otomatik geri açılıyordular bakalım bu sefer serv,slerden kapattım ne olacak. Bu arada Maps'i durduramıyorum neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofvural1

slm arkadaşlar energy romu yukledım 23 ocak olanı baska bır rom daha denedım dokunmatık ekran ılk basta calısıyor sonra gıdıyor eskıden sd rom kullanıyordum hıcbır problem yoktu bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım neden kaynaklandıgını anlayamadım

aynı olay bende de oldu oğlumun kullandığı cihazda energy rom kurulu idi.Dokunmatik bozuldu.Cihaz hollandadan geldiği için garantisi de yoktu.
    www.hetece.org a sordum 170 TL istediler.Ben de Çinden 29 $ a sipariş verdim.Bakalım gelince değiştireceğim.Bu arada çok ilginç cihazın dokunmatiği hiç bir android romda çalışmıyor .Ama windows ta canavar gibi çalışıyor.Android ler acaba zamanla cihazı bozuyor mu acaba?Kendimin kullandığı HD2 de android kurulu (1 senedir) şimdilik bir şey yok.

• Energy 8 şubat romunu çıkarmış.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

quote:

Orijinalden alıntı: ofvural1

slm arkadaşlar energy romu yukledım 23 ocak olanı baska bır rom daha denedım dokunmatık ekran ılk basta calısıyor sonra gıdıyor eskıden sd rom kullanıyordum hıcbır problem yoktu bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım neden kaynaklandıgını anlayamadım

aynı olay bende de oldu oğlumun kullandığı cihazda energy rom kurulu idi.Dokunmatik bozuldu.Cihaz hollandadan geldiği için garantisi de yoktu.
    www.hetece.org a sordum 170 TL istediler.Ben de Çinden 29 $ a sipariş verdim.Bakalım gelince değiştireceğim.Bu arada çok ilginç cihazın dokunmatiği hiç bir android romda çalışmıyor .Ama windows ta canavar gibi çalışıyor.Android ler acaba zamanla cihazı bozuyor mu acaba?Kendimin kullandığı HD2 de android kurulu (1 senedir) şimdilik bir şey yok.

Benim cihazda android 2.2 kuruluyken ekran bozuldu 300 liraya ekrani degistirip energy rom kurdum ekran bozulmasiyla ilgili cok arastirma yaptim net bi sonuca ulasamadim okuduklarim arasinda hafiza kartindan kurulan romlar cihaza fazla voltaj verip ekrani bozdugu diger olasilik sahte sarj cihazi ile cihazi sarj etmek usb den cihazi sarj etmek..... Siz bunlardan birini yaptinizmi

• Genelde usb den şarj ediyorum.Zararı var mı ki bu tür şarj etmenin?Diğer belirttiğiniz ihtimallarde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

Genelde usb den şarj ediyorum.Zararı var mı ki bu tür şarj etmenin?Diğer belirttiğiniz ihtimallarde sorun yok.

Sizdeki cihazin ekrani energy rom kuruluykenmi bozuldu 23 ocak olan eger oyleyse durum kotu bendede 23 ocak energy rom kurulu burdaki deneyimli arkadaslar daha iyi bilir onlarda konu hakkikda yorum yaparlar
  • evet oğlumun hd2 sinde ebergy rom varken bozuldu.Ama aynı rom kendi hd2 im de de halen kurulu bir sorun yok.
  • arkadaşlar merak etmeyin hd2 bazı telefonların ekranında sorun var zaten. Eğer sizinkinde ekranı yarım kaydırdığınızda titreme olmuyorsa sorun yok demek. Benimkinde titreme vardı, değiştirdim şimdi sorunsuz çalışıyor.
    Şu an 8 şubat Energy romu deniyorum recovery 5-150-5
  • quote:

arkadaşlar merak etmeyin hd2 bazı telefonların ekranında sorun var zaten. Eğer sizinkinde ekranı yarım kaydırdığınızda titreme olmuyorsa sorun yok demek. Benimkinde titreme vardı, değiştirdim şimdi sorunsuz çalışıyor.

tamam dostum test et bize bilgisini aktar, teşekkür ederiz şimdiden.
  • quote:

arkadaşlar merak etmeyin hd2 bazı telefonların ekranında sorun var zaten. Eğer sizinkinde ekranı yarım kaydırdığınızda titreme olmuyorsa sorun yok demek. Benimkinde titreme vardı, değiştirdim şimdi sorunsuz çalışıyor.

ftd acaba 8 şubat romunu bende yükledim fakat wifi teethring çalışmıyor barnacle yükleyim belki çalışır dedim o da çalışmadı acaba sen çalıştırabildinmi ve hangi radio ile birlikte kullanıyosun biraz bilgi verirmisin teşekkür ettim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdestek

quote:

8 şubat romunda hız anlamında öncekiyle fark göremedim. Display manager olması iyi olmuş, onunla speaker yada kulaklık çıkış ayarları yapabiliyorsunuz. Original Marc 0.1.8 ile kurdum, Hızı 1536 yapınca ancak önceki kernelin antutu değerlerine geldim. Kısacası yeni yükleyecekler yükleyebilir ama 23 ocak olan arkadaşlar marc 0.1.7 kerneli ile kullanmaya devam edebilir.

@ltayfunl henüz deneyemedim wifi teetheringi, deneyince yazarım

• quote:

quote:

quote:

8 şubat romunda hız anlamında öncekiyle fark göremedim. Display manager olması iyi olmuş, onunla speaker yada kulaklık çıkış ayarları yapabiliyorsunuz. Original Marc 0.1.8 ile kurdum, Hızı 1536 yapınca ancak önceki kernelin antutu değerlerine geldim. Kısacası yeni yükleyecekler yükleyebilir ama 23 ocak olan arkadaşlar marc 0.1.7 kerneli ile kullanmaya devam edebilir.

Hocam bu romlari burada paylassanizda bizde gorsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sense ROMLAR

[23.01.2012] Energy ROM forum linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 5-175-5

bu romu kurmak istiyorum ama indirme linkini göremiyorum.
    miui rom kurdum direk 6. basamaktan ve çalışıyor, bu romu nasıl kurmalıyım tek başına kurmak yeterli mi yoksa kernel falan geçiyor nerden neyi indirip kurmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

quote:

quote:

quote:

Hocam bu romlari burada paylassanizda bizde gorsek

Dostum 1.sayfada tüm linkler mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Sense ROMLAR

[23.01.2012] Energy ROM forum linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 5-175-5

bu romu kurmak istiyorum ama indirme linkini göremiyorum.
    miui rom kurdum direk 6. basamaktan ve çalışıyor, bu romu nasıl kurmalıyım tek başına kurmak yeterli mi yoksa kernel falan geçiyor nerden neyi indirip kurmalıyım.

Direk indirme linkihttp://www.fileswap.com/folder/aMdrjxoX/
    8 Şubat'ı kurabilirsin

• Eyvallah üstad ellerin dert görmesin.
    haricen birşeyler daha kurmam gerekiyor mu? hepsi içinde mi? direk çalışır mı?
  • 8 Şubat energy rom u bende 5-150-5 ile çalışmadı 5-175-5 te sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.