Şimdi Ara

HD Yayınlar İçin Uydu Alıcısı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum ayın 15inden sonra bazı kanallar hd olacak ki bunlardan en çok izlenen kanallar da var tabi .Bu yüzden ben de bu yayınlar için bir receiver arıyorum fakat iki ürün arasında kaldım. Bunlardan biri Next Minix HD Cool ve Goldmaster Micro HD Hero fu ll HD. Bunlar dışında bir sorum daha var o ise micro/mini hd ne oluyor biraz bakındım ama pek bir şey bulamadım.

Not:Şimdiden teşekkürler bütçen 150-160 lira bu yüzden bu iki cihaz arasında kaldım. Konuyu da buraya açma sebebim daha fazla ilgi göreceğini düşündüğüm için.

• Next i tavsiye ederim . Gm 1040 modelinden almıştım bunu almadan önce.sistem aynı olduğu için rahatlıkla konuşabilirim. Görüntü kalitesine oturup aglatsiniz. Kanal sıralamasi bilgisayar harici yapılamıyor. Kumandası kötü. Kesinlikle kullanıcı dostu değil. Uydudan güncelleme yok. Next te ise görüntü kalitesi iyi , kullanıcı dostu,uydudan güncelleme var . Tavsiye ederim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanac05

Next i tavsiye ederim . Gm 1040 modelinden almıştım bunu almadan önce.sistem aynı olduğu için rahatlıkla konuşabilirim. Görüntü kalitesine oturup aglatsiniz. Kanal sıralamasi bilgisayar harici yapılamıyor. Kumandası kötü. Kesinlikle kullanıcı dostu değil. Uydudan güncelleme yok. Next te ise görüntü kalitesi iyi , kullanıcı dostu,uydudan güncelleme var . Tavsiye ederim yani

Eyvallah hocam cevabın için değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu alıcısı ve android tv?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.