Şimdi Ara

hd yayına ek ücret saçmalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyduda nerdeyse tüm ulusal kanallar hd ve bedava iken digiturk ve d-smartın bu kanllar için ek para alması saçmalıktır.

Az buz da değil taahütsüz 14 tl tahhütlü 7 tl.

Saçmalık nasıl derseniz belgesel paketi aldım ama bazı kanallar sadece hd ve hd pakete üye olmadığımdan o kanalları izleyemiyorum. Zaten paralı platforma üye olmuşuz bir paketi almışız ama hd ye ek para istiyorlar.

LİG Tv iptal sebebim de böyle bir saçmalıktı. LİG TV full aldım. + sporsever paketi de aldım ama bana yetmez bir de SporExtra alman lazım aldım diyelim o da yetmez HD izlemek için bir 7 tl daha bayılacaksın

• sonuna kadar katılıyorum saçmalığın danişkası beleş olanı para ile satıyorlar ya çok koyuyo
  • çoğu üyeler pazarlıkla hd yayına ücret ödemiyolar işte kime ne kadar satarsam kardır mantığı
  • etimonster kullanıcısına yanıt
    eğer tursat sa. ligtv 2-3 zaten hd değil. belgesel kanallarıda hd değil. eğer turksatsa ve alacaksan aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

eğer tursat sa. ligtv 2-3 zaten hd değil. belgesel kanallarıda hd değil. eğer turksatsa ve alacaksan aklında bulunsun.

Bize iyi kitlediler o zaman çamur kalitesiyle sporextra keyfi yapıcaz demektir.İzlemenin yolu yok sanırım hd olarak?

Edit:Ntvspor HD'yi veriyor mu turksat digi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 10 Ağustos 2015; 17:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Bize iyi kitlediler o zaman çamur kalitesiyle sporextra keyfi yapıcaz demektir.İzlemenin yolu yok sanırım hd olarak?

hocam bildiğim kadarıyla ntvsporda hd değil bu next kampanyası konusunda bu muhabbetler dönmüştühttp://www.digiturk.com.tr/turksat-tarifeleri burada bir bilgi ekranı var orada ntvspor hd diye gösteriliyor ama değil diyorlardı. görünen linkte star tv ve kanald diyor onları tam bilmiyorum ama hd olmaya bilir onlarda next 499 lira kampanyasını incelerseniz oralarda konuşulmuştu bunlar. hd olan sadece ligtv var heralde onun dışındakiler sd galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: poison06

çoğu üyeler pazarlıkla hd yayına ücret ödemiyolar işte kime ne kadar satarsam kardır mantığı

Onu ilk yıl yaptılar ancak 2. yıl yapmayınca diğer üyeliği kapattım.

Eloğlu UHD yayına geçiyor bizde HD uyduda beleş paralı üyelik siteminde paralı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 12 Ağustos 2015; 13:06:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Ben nx2 kampanyası ile aldim türksat üyelik ntvspor hd yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyelik aldığımız zaman mecburen bunu ödemek zorunda gibi bişeyiz. Abone olup 1 ay sonra kapatsak hd bedelini hediye ederlermi ki acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.