Şimdi Ara

Hd Video, Oyun Hakkında Bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim lcd'mde hdmi yok, çözünürlük 1600x900. Ekran kartına bağlanan kablo normal vidalı kablo. Şimdi ben hd bir video, oyun vb. açtığım zaman kalite hd kalitesinde olmuyormuş bu doğrumu? İlla hdmi kablo ilemi bağlamak lazım hdyi tam kalite seyredebilmek için?

Teşekkürler.

• Normal vidalı derken, HDMI kabloda normal vidalı olarak montajlanır. Mümkünse soketin bir resmini buraya ekler misiniz? DVI ya da VGA mı? Bunu öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Normal vidalı derken, HDMI kabloda normal vidalı olarak montajlanır. Mümkünse soketin bir resmini buraya ekler misiniz? DVI ya da VGA mı? Bunu öğrenelim.

HDMI kablo ekran kartına vidası montaj edilir. arkadaş VGA kablosunda bahsetmiş olmalı ki 1600x900 çözünürlükte HD görüntü mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Normal vidalı derken, HDMI kabloda normal vidalı olarak montajlanır. Mümkünse soketin bir resmini buraya ekler misiniz? DVI ya da VGA mı? Bunu öğrenelim.

HDMI kablo ekran kartına vidası montaj edilir. arkadaş VGA kablosunda bahsetmiş olmalı ki 1600x900 çözünürlükte HD görüntü mümkün değildir.

DVI, HDMI ve VGA çıkışlarının hepsi ekran kartına vidalanır. Aralarında fark yoktur. Pin sayısı ve soket yapısı dışında zaten dışı aynı, normal vidalı kablo denildiğinde DVI mı VGA mı anlaşılmaz.

Görüntü kalitesinden bahsetmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• full hd görüntü çözünürlüğü 1920x1080 dir.
    bunun için kablo vga dvi hdmi olması farketmez ama
    vga analog olduğu icin görüntü kaybı oluyor. en iyi şekilde hdmi ile görüntü aktarılıyor
  • Oyunlarda pek bir fark olcağını düşünmüyorum ancak filmlerde farkı hissedersin.
  • 5x5x5 pin var üstüne yani vga mış. Çözünürlüğüm 1600x900 full hd olmasada hd izleyebilmem gerekir

20'' vga kablolu 1600x900 monitörden,
    23'' Full hd 1920x1080, hdmi kablolu monitöre geçiş yapsam, Hd/full hd videolarda göz ile görülür bir kalite farkı hissedermiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.