Şimdi Ara

HD Uydu Alıcısı Aldık Sinyal Yok Hatası Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde dsmartın receiverını kullanıyorduk sd yayınlısını. Altta fotosunu koydum.
    Ama paketimiz yoktu dsmarttan. Yalnızca normal kanalları kullanıyorduk. 2-3 hafta önce trt1 cnntürk vs. bazı kanallar gitti.
    Babam dsmart servise gitmiş. Bazı kanallar sd yayınını durdurdu diyerek hd uydu alıcısı satmışlar babama. markası showmax korean technology falan yazıyor.
    Kutuyu televizyona takıyorum sinyal yok hatası veriyor. türksat 4a hotbird vs. hiç bir uydu da sinyal yok. Çıkarıp eski dsmart kutusunu takıyorum çalışıyor.
    Televizyoncuya götürdü babam bugün adam orda denemiş çalışmış.
    Sorun ne olabilir?

hd yayın için farklı bir kablo mu lazım acaba? Bizim eski kablo yeşil ve alttakine benziyor.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 20 Şubat 2017; 23:44:45 >

• Görmeden yorum yapmak çok zor yablız Cnntürk sd yayın devam ediyor. Eski cihaza yayın geliyorsa kablo sağlamdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Şubat 2017; 5:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Görmeden yorum yapmak çok zor yablız Cnntürk sd yayın devam ediyor. Eski cihaza yayın geliyorsa kablo sağlamdır .

Eski cihaz çalışıyor fakat yeni cihazı takınca hiçbir uyduda sinyal yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRT 1 HD Sinyal Yok Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.