çoğumuzun teknik konuları derinlemsine bilmesi mümkün olmayabilir.benimde şu an kullandığım TV GRUNDİG ama HD READY .Geçen günler yeni mini scart uydu alıcısı aldım sadece uydu alıcısı. baktım teletex çalışmıyor.Araştırmalarımdan bilmem ne kadar doğru scart olduğundan teletex yayınlarını izleyemiyorum gibi geldi.ama yine de bilmiyorum? bu konu da hd ready özellikli mini scart alsammı bilmiyorum. bide mini scart uydu alıcılarında kayıt özellikli ce kartlılarıda var ama bilmiyorum.şu an daki sadece uydu alıcısı sadece teletexi izleyemiyorum.ne yapsam iyi? hd ready özellikli mini scsrt alayım mı ? yardım ederseniz sevinirim
DOSTUM BENDEN SANA TAVSİYE HD Bİ CİHAZ AL.150-200 TL FİYATI VAR ORTALAMA.BENDE SUNNY 14400 VAR VE SORUNSUZ ÇALIŞYIOR.SONUÇTA BİDAHA 10 YIL SONRA ALIRSIN UYDUYU.O KADAR PARAYADA KIYMAK LAZIM AÇIKCASI.
quote:
Orijinalden alıntı: sunoco79
çoğumuzun teknik konuları derinlemsine bilmesi mümkün olmayabilir.benimde şu an kullandığım TV GRUNDİG ama HD READY .Geçen günler yeni mini scart uydu alıcısı aldım sadece uydu alıcısı. baktım teletex çalışmıyor.Araştırmalarımdan bilmem ne kadar doğru scart olduğundan teletex yayınlarını izleyemiyorum gibi geldi.ama yine de bilmiyorum? bu konu da hd ready özellikli mini scart alsammı bilmiyorum. bide mini scart uydu alıcılarında kayıt özellikli ce kartlılarıda var ama bilmiyorum.şu an daki sadece uydu alıcısı sadece teletexi izleyemiyorum.ne yapsam iyi? hd ready özellikli mini scsrt alayım mı ? yardım ederseniz sevinirim
DOSTUM teletex uydu uzerinden olmaz ki minilerde tv kendi uzerindeki teletexi açınca eğer göstermiyorsa seyrettiğin kanalın teletex olmayabilir:Eğer farklı uydu cihazı almayı düşüneceksen sunny,next,goldmaster uydu cihazlarına marka parası verm hiremco markaları hem ucuz hem bazı modeller seni tatmin eder parasal konuyu dersen mini HDler uzak durmalısın.....Masaüstü HD almalısın ortalama 150 ile 1000 tl ye kadar uydu cihazları var ama linux tabanlı yazılımlı cihazlar daha üstündür....Server destekli olanları daha iyidir....