Şimdi Ara

HD OLAN TV KABLOLU YAYINLA NASIL GÖRÜNTÜ ÇIKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun teknosada baktığım televizyon bu http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012363/philips_42pfl3527h_12_fhd_led_lcd_tv?ref=akakce&v=1.84.7
    yalnız satan kişi bilgisayar takılabiliyo demişti ama ben tam emin değilim fakat asıl sorum şu ben kablolu yayın kullanıyorum bu televizyonlarda kablolu yayın nasıl olur? aklıma takılan şu aslında terimleren pek anlamadığım için yok sd yayın yok hd yayın sd yide doğru teleffuz ettim mi tamda bilmiyorum ama hd tvler sd yayınları iyi çekmiyor denilmişti bir yerde aklıma takılmıştı sizce nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessiz ol -- 31 Ağustos 2012; 20:44:13 >

Derdin sendendir bilmezsin, Çaren de sendedir görmezsin, Evrende bir noktayım sanırsın, Tüm alemler, kainat, sen de özetlenmiştir de, Görmezsin
  • up
    Derdin sendendir bilmezsin, Çaren de sendedir görmezsin, Evrende bir noktayım sanırsın, Tüm alemler, kainat, sen de özetlenmiştir de, Görmezsin
  • bende 3 yıllık lc lcd tv var.bende kablolunun teledunya hd olanı var.hd kanallar süper.sd yayınlarda kanalına göre değişiyor ama genel idare eder.kablolu yayının analog yayınıda var bende.kıyas bıle kabul edemeyecek kadar fark var hele hd olanı arasında..seyredıp görmen lazım.kolay gelsın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.